Wanneer is er sprake van ongewenste intimiteiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Persoonlijk vind ik dat je niet alleen van ongewenste intimiteiten hoeft te spreken wat seksueel getint is. Ik ervaar het ook soms als ongewenst wanneer een (onbekende) hetero vrouw mij ongevraagd aanraakt, of zoals eerder in een antwoord te lezen was, te persoonlijk wordt/ te persoonlijke vragen stelt. Dit verschilt wel wie dat doet natuurlijk. Wanneer jij het gevoel hebt dat die ander in jouw " territorium komt, ervaar jij dat als ongewenst en is het dus ( van jou kant) ongewenst.

Dat is niet voor iedereen gelijk, maar als iemand te dicht bij je komt en/of aanraakt, wat jij niet wilt, dan is dat een ongewenste intimiteit.

Als jij niet wil dat iemand jou op een bepaalde manier aanraakt, iets te intiem, je vastpakken, jou kussen, te dicht tegen je aan gaat staan en dergelijke. Als jij het niet wil, maar het gebeurt dus toch tegen je zin, ondanks je nee hebt gezegd, dan is het ongewenst. En valt het onder een ongewenste intimiteit.

Een vriendschappelijke aanraking, een welgemeende hand op de schouder, 'n onschuldig tikje op jouw bips kan al genoeg zijn! Kan zómaar ongewenst zijn.....

Ook verbaal kan iets een ongewenste intimiteit zijn. Steeds praten over sex, opmerkingen over uiterlijk, dubbelzinnige opmerkingen, vragen naar te persoonlijke dingen...

Ongewenst is iets wat gebeurt wat jij niet wil. je kunt het geen probleem vinden als je 3 spontane zoenen krijgt van een vriend of vriendin. Maar als een ander hetzelfde doet komt het anders over, voel je je ongemakkelijk. dat wil je niet, dat is ongewenst.

ik denk dat het ongewenste intimiteit is als de persoon logischerwijs kan bedenken dat het ongewenst is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100