Waarom emigreren er steeds meer mensen ?

Vanuit NL naar elders

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nederland is in vergelijking met andere landen qua zon, warmte, fauna, flora en financiën (uitgaven) een stuk minder aantrekkelijk.

Hangt er vanaf welke groep personen je bedoelt. Over het algemeen is het zo dat de wereld steeds meer globaliseerd, dus mensen gaan tegenwoordig makkelijker voor baan of studie naar het buitenland, er komen om die reden ook meer mensen NL in.

Ik denk dat voor veel mensen het politieke klimaat steeds grimmiger lijkt te worden. Nederland lijkt zijn tolerante status een beetje kwijt te raken, en mensen kunnen zichzelf niet meer herkennen in de huidige normen en waarden.

1. De Nederlandse bevolking groeit. Dus zijn er ook meer mensen die kunnen emigreren. 2. Veel mensen missen bepaalde natuur (zoals bergen) die je in Nederland niet vind. Alhoewel nu even niet, op lange termijn groeit de economie - in die zin dat 't voor steeds meer mensen betaalbaar wordt om te emigreren. 3. Steeds meer relaties ontstaan via internet. Vaak woont de partner dan in 't buitenland. Dus zullen er automatisch ook meer emigranten zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100