Hoe lang duurt het totdat een kaart in Rusland is aangekomen?

Ik wil graag een valentijnskaart sturen naar een meisje in Krasnodar, een stad in Rusland. Nu zit ik met een paar vragen.

-Wanneer moet ik deze kaart op de bus doen om ervoor te zorgen dat hij op 14 februari bij haar door de bus valt?
-Moet ik de kaart eigenlijk wel gewoon in zo'n oranje brievenbus doen?
-Welk bedrag aan frankering moet erop?
-Moet ik het adres er in normale letters of in het Russische schrift opzetten?

Ik hoop dat iemand een of meerdere van deze vragen kan beantwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mij zelf ongeveer een week,postzegels beste vragen bij de plaats waar je postzegels koopt hun kunnen je het dirext vertellen

Hier kun je alle informatie vinden: http://www.postnl.nl/voorthuis/brieven/brief-buitenland/ Bij een postbalie bij Bruna of AH ofzo kun je altijd meer informatie vragen. Het adres kan gewoon in normale letters. Gebruik wel blokletters en schrijf Rusland in het engels: Russia groot eronder. Schrijf je eigen adres duidelijk achterop en ik zou de brief nu maar sturen maar zet in een hoekje dat ze het op 14 feb moet openen.

Er zijn speciale postzegels voor brieven in Europa. Deze kosten €0,85 per stuk. Schrijf het adres in het Russische schrift. Net zoals de Nederlandse postbezorgers geen Russisch schrift (hoeven te) kunnen lezen, zo hoeven de Russische postbezorgers niet ons schrift te kunnen lezen. Beter dat de kaart te vroeg aankomt dan te laat. Dus stuur 'm nu. Overigens kan je een digitale kaart gratis en precies op tijd sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100