Hoe vind ik een vriendin van vroeger terug?

Ik zoek Klasina Kel ze woonde in 1956 op de Adriaan van Bergenstraat 10 bis in Utrecht.
Ze zal nu ongeveer rond de 65 jaar zijn.
We waren harts vriendinnen., We zijn na dat we getrouwt zijn elkaar uit het oog verloren.
Ik woonde toen zelf in Leerdam we hebben elkaar ontmoet via de oranjegarde wandel verenigging.
Ze is getrouwt met Jan Willems en die woonde in de Boterbloemstraat 4 Alkmaar zo ver als ik weet.
Ik hoop dat ik ze op deze manier terug kan vinden. gr Phina

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het via schoolbank. Als je hartsvriendinnen was, dan weet je ook vast wel op welke school ze gezeten heeft.

Je vraagt hóé je haar terug kunt vinden, en daar kunnen wij wel mogelijke antwoorden op bedenken. - Je kunt je opgeven een tv-programma waarin ze mensen weer bij elkaar terug brengen. - Je kunt het vragen aan de nieuwe bewoners van het adres waar zij woonde. - Je kunt haar proberen op te zoeken op wieowie.nl - Je kunt op 'opsporing verzocht'-achtige websites dit bericht achterlaten. - Je kunt het bericht in verschillende kranten plaatsen. - Je kunt proberen haar partner te traceren via bovenstaande manieren.

Waarschijnlijk heb je hier een minimale kans om je jeugdvriendin terug te vinden. Ik zou eerder denken aan hyves, schoolbank en google. Mocht dat niet werken dan zou ik ervoor kiezen om een advertentie in een krant te plaatsen, en anders de tv erbij halen. (mocht je haar echt graag willen zien) In ieder geval suc6 bij je zoektocht.

Het is natuurlijk niet te zeggen dat ze bij dezelfde man is gebleven en een andere naam heeft gekregen. In de volgende advertentie komen de volgende zaken overeen: Klasina Kel, Utrecht en 65 jaar. Maar als dat klopt, heb ik slecht nieuws voor je: http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/WOC/20080306/WOC_WOC-1-22_080306_2.pdf

ik heb even op naam van klasina gezocht en kon er niks van vinden inderdaad.Wel heb ik via wieowie veel jan willemase gevonden.Mischien dat jij de juiste jan willems er uit kan halen en dan via hem haar kan op sporen. suc 6

Bronnen:
wieowie.nl

Ik heb wel iets kunnen vinden, maar hoop voor je dat ze het niet is, want het is een overlijdensbericht.

Bronnen:
http://www.online-familieberichten.nl/zoek...

Ha, die Gast9113; Aanvullend op bovenstaande suggesties zie ik niet wat de mensen op goeievraag.nl voor je kunnen doen wat je zelf ook niet zou kunnen doen.

Probeer het eens op: personen zoeker, hyves, schoolbank, google,

Oproep in Margriet, Libelle, Telegraaf, zoeken via schoolbank, hyves, programma Spoorloos. Telefoonnummer opzoeken van de Boterbloemstraat in Alkmaar misschien weten deze mensen waar ze naar toe is gegaan. Succes met zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100