Waarom sprayen sommige mensen (meiden) deodorant onder hun oksels IN DE TREIN.

Ik vind dit toch een soort van min of meer intieme handeling. Je gaat toch ook je teennagels niet knippen in de trein? Wat bezielt deze mensen? Is er geen gene meer?

Warum, warum, warum!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat hun oksels stinken en zij dit voor zowel zichzelf als de andere passagiers niet prettig vinden. Daarom gebruiken ze deodorant om de transpiratielucht van hun oksels te camoufleren in een poging de treinreis voor zowel zichzelf als de medepassagiers prettiger te maken. Daarbij vergeten zij dat sommige dit niet op prijs stellen en een transpiratielucht verkiezen boven deze handeling in het openbaar danwel de deolucht die blijft hangen door deze handeling.

Misschien is het niet voor iedereen een intieme handeling. Op zich vind ik het denk ik ook niet zo heel intiem (hooguit omdat je je trui ervoor een beetje omhoog moet trekken). Het enige asociale wat ik eraan vind, is de walm die achterblijft en waar iedereen dan in moet zitten. Vooral met een heftige migraine aanval waarmee je thuis moet zien te komen is dit echt geen pretje.

Ach ja, wanneer het nodig is, is het nodig, waar je ook bent! Beter in de deolucht dan in de zweetlucht, en een echt intieme handeling vind ik het niet! Zou je het ook intiem vinden als iemand op het strand in bikini het doet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100