Heb je ook favoriet product dat de handel genomen is?

Zo jammer, vind je iets fijn/lekker, verdwijnt het weer, zoals:
- bevroren maiskorrels
- groene ice-tea (maar die is gelukkig weer terug!)
- Langer fris, shampo tegen vet haar dreigt te verdwjnen..

Toegevoegd na 5 uur:
Mijn god wat heb ik die vraag krom gesteld!!! gelukkig snapt iedereen hem :-)

Toegevoegd na 3 dagen:
- amsterdammertjes, n soort chips die leek op heartbreakers, zalig!

Weet jij het antwoord?

/2500

heuningbosthee van AH, euroshopper koekjes met sinaasappel (namaak Lu)

Gran Reserva in 1 liter flessen spaanse merlot uit 1990

m'n kinderen waren dol op grapefruit-limonade (siroop van Karvan Cevitam). Is helaas al een paar jaar uit de schappen. Wellicht is dat wel zo goed voor hun tanden overigens, maar dat ter zijde.

Ja, ik had het vroeger met Caravan Cevitam Citroen ranja. Zelfs het bedrijf nog gebeld: Nee, was niets aan te doen, ze zouden noteren dat ik het jammer vond. Gelukkig al vrij snel een vervanger gevonden die ik eigenlijk nog veel lekkerder vond ook. Tot mijn verbazing ontdekte ik de citroen ranja van dat merk opeens zo'n jaar of 2 geleden weer in de supermarkt....

Caraco vanille ijsjes met een chocolade laagje erop. (Een, twee, drie je proeft het zo! Dat is ijs van Caraco, Mexicaantje Oranje Hoed, Caraco Ijs Geweldig Goed!!!

Ben-bits kauwgum.

Ja ik heb hier een aantal oude dingen die niet meer of lastig te verkrijgen zijn: Sanex - anti roos Heden tot ??? Fa - Bodysplash +/- 1998 Sanex - Bodylotion spray. Je smeert het op zoals de huidige zonnebrand cremepjes. +/- 2002 Toegevoegd na 27 minuten: Oh ik ben nog iets belangrijks voor mezelf vergeten. Doordat ik nooit ontbijt doordat ik dat niet kan (psychisch ofzo), als alternatief daarop had ik Goede morgen drinkontbijt. Goede morgen drinkontbijt is nog steeds verkrijgbaar, maar de smaak met alleen maar sinaasappel erin is nergens meer te koop voor zover ik weet. Alleen nog de dubbeldrankjes zijn verkrijgbaar en die lust ik over het algemeen geen een.

die heerlijke bakcamembertjes met cranberriesaus. niet uit de handel genomen, maar alleen nog maar op de markt te krijgen.

Ik ben alweer een tijdje op zoek naar rooibos thee met mango. En zou er zeker wel meer producten die verdwenen zijn. Het principe hiervan is, is dat er veel meer producten op de markt zijn dan dat supermarkten de ruimte hebben om te verkopen. Dus ze zullen moeten selecteren. Dit gebeurt meestal op basis van verkoop. Hoe minder er van een product verkocht word. Hoe sneller het uit de schappen de verdwijnt. Met bijv. seizoensproducten gebeurt het het vaakst dat ze weer terugkomen in de schappen. Wat ook helpt is een klacht/vraag indienen bij de supermarkt dat je dat bepaalde product toch echt mist. Als er veel mensen dit doen, zal het product echt wel weer terugkomen.

Ik vond de Evergreen met sinaasappelsmaak zó lekker, is er niet meer. Maar die met muesli/chocola is ook erug lekker :) Toegevoegd na 56 minuten: Vroegâ, had je ook zakjes chips met een klein zakje zout er in, dat moest je er zelf op doen, ech lekker !

En al heel lang geleden,een ouderwets flesje Exota,die je in alle kleuren had,en barstends vol met koolzuur zat,dat ze wel eens ontploften.

Wij vonden een puddingsaus met mokka/caramelsmaak altijd erg lekker,maar op een gegeven moment niet meer verkrijgbaar. Daarna heeft het nog een tijd bij de Xenos gestaan en daarvan hebben we toen een voorraadje ingeslagen,maar dat is nu ook op!

De aardbeien flavor van Labello! Gelukkig heb ik ze toen der tijd enorm ingeslagen en ben ik laatst pas aan de laatste begonnen.

De zwart-witte Engelse drop van de Hema. Ze hadden een mintsmaak. Ineens waren ze er niet meer. En dat zonder vooraankondiging!

Ja Tsjamba Fijji uit de jaren 80... De beste zonnebrandcreme die er is...

Geen voedsel maar wel (toen die tijd)een lp.The War of the Gods van Billy Paul. Uit de handel genomen vanwege de teksten.Maar ik heb er naar geluisterd en nooit echt begrepen waarom de teksten zo niet goed waren.Geen idee maar wel heerlijke muziek. Toegevoegd na 1 minuut: oja waar ik vroeger helemaal weg van was is Atlas drop . Bestaat ook niet meer. Toegevoegd na 4 minuten: bros repen (puur)melk is er wel geloof ik,maar puur niet.

Echt jammer....de groene pepersaus van Calve. Eerst verkochten ze een dergelijke saus nog in Duitsland, maar dat is ook over.

Ik mis de producten van de healing garden enorm, die hadden zulke lekkere luchtjes en body lotions etc. echt doodzonde dat ze weg zijn, ik zie het nergens meer. Als ik me vergis hoor ik het graag van mensen. Ook het merk Limara is spoorloos verdwenen? Dat mis ik dus ook, vooral de deodorant!

jaaa toevallig heb ik het gisteren nog meegemaakt:ik vind icecroc heerlijk:een chocosaus die je vloeibaarder moet schudden,dan over je ijs en dan word het weer heerlijk hard!!!!gisteren te horen gekregen:nee mevrouw die is uit het assortiment.......balen!!!!!!!!!!!!

Jep. Er zijn de laatste tijd opvallend weinig anti vet haar shampoos :(

De échte ouderwetse Tompouce van de Hema, rijk gevuld met die lekkere volle pudding. Tegenwoordig hebben ze er een soort schuimachtige substantie in zitten die nergens meer naar smaakt.

Winner taco, baby!

buckler.wat heb ik een hoop katers gehad

toen ik klein was (7 of zo) was ik helemaal gek van de ruiter appelnogwat het was appel (groen) met een andere smaak (wit) en dat was zooooo lekker :)

Maggi kruiden nr 1 , 2 en 3. Die smaken waren zo lekker! Nummer 1 en 2 ontdekte ik een tijdje geleden gelukkig weer bij de Vomar, maar die hebben nu ook alleen nog maar nummer 1

Waarover ik echt stond te snikken tussen de schappen was dat ze de Dubbeldrank met Framboos uit het assortiment hadden gehaald! Ik kan me niet meer herinneren wat de andere dubbel-vrucht was trouwens. Iemand hier? Toegevoegd na 14 minuten: Voor wie de winner taco, de mc flurry crunch, de oude quaker chocolade cruesli, de anderhalfliterfles Coca Cola, of de McRib mist, voor jullie zijn er Hyves! http://winner-taco-moet-terug-.hyves.nl/ (1326 leden) http://mcflurrycrunch.hyves.nl/ (316) http://themostwantedcruesli.hyves.nl/ (32) http://mcrib.hyves.nl/ (22) http://anderhalveliterflescocacola.hyves.nl/ (12) Ohja, en mocht je lid worden, steek dan meteen die jongen die de Perenyoghurt mist ook een hart onder de riem: http://perenyoghurt.hyves.nl/ (1)

de ouderwetse beertjes pasta. chocopasta uit een kartonnen beker met een blauwe deksel voor melk en rood voor puur. er isnu ook iets van beertjespasta maar het lijkt nergen op. en snackstars(soort chips) en timotei shampoo. die gele rook zo lekker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100