Er komt een aparte plaats in het Kralingse Bos voor homo's. Waarom niet voor hetero's?

Alles leuk en aardig maar waarom zouden mensen die homo zijn wel buiten te keer mogen gaan en hetero's niet? Ik heb er absoluut geen behoefte aan maar vindt het heel erg krom.

Wel schreeuwen om alle gelijke rechten maar dan wel je eigen afwerkplaats willen hebben, hetero's krijgen die ook niet, waarom homo's dan wel?

Toegevoegd na 6 minuten:
Even voor de goede orde, ik heb absoluut niets tegen homo's het gaat mij om het feit dat er op deze manier met 2 maten wordt gemeten!

Toegevoegd na 19 uur:
De antwoorden zijn best interessant.

Toch vreemd dat het niet wordt geaccepteerd dat hetero's seks hebben in een bos en dat het voor homo's (bijna) een hele normale zaak is...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben het met U eens dat het met 2 maten meten is. Echter neem ik aan dat het soort homo's dat gebruikt maakt van deze plaatsen erg houden van wisselende contacten en dus op die manier geholpen kunnen worden. Ik ben er van overtuigd dat veel hetero's (w.s. vooral mannen) dat ook wel zouden willen. Echter in onze maatschappij is het niet gebruikelijk dat vrouwen zich er makkelijk voor willen laten lenen (tenminste in het openbaar) dus is er te weinig vraag en hoeft zo'n zone voor hetero's ook niet gedoogd te worden.

Dat valt onder 'omgekeerde discriminatie', de enige discrimatie die hier als normaal wordt aanvaard.

Je moest eens weten hoeveel homo's er niet vooruit durven te komen dat ze homo zijn, voor familie en vrienden. Er zijn ook homo's die getrouwd zijn met een vrouw omdat ze het niet durven. En die mensen hebben ook hun behoeftes vandaar die plekken. Met twee maten meten slaat dus nergens op. Er is nog een lange weg te gaan voordat homofelie volledig geaccepteerd wordt. Toegevoegd na 6 minuten: homofilie

De rest van het KB is voor hetero's, lijkt me plaats genoeg toch! De kans dat er mensen zijn,die daar dan aanstoot aan nemen is natuurlijk wel levensgroot aanwezig. Je begint de vraag met "plaats",maar in je toelichting heb je het over afwerkplek,dan heb je het dus over prostituees?

Als vrouwen net zo makkelijk over sex dachten als mannen, dan zouden er ongetwijfeld ook 'officiele' buitensexplaatsen voor hetero's komen. Maar vrouwen bieden zichzelf niet zo makkelijk aan voor sex, terwijl dat hier dus wel gebeurt door deze mannen. Het gaat hier dus niet om een plek waar je 'stiekem met z'n tweetjes' buitensex hebt (dat doen koppels stiekem toch wel) maar waarbij gratis sex door en voor homosexuele mannen wordt aangeboden.

Het is gewoon super-Nederlands om een minderheid voor te trekken t.o.v. de meerderheid om alle schijn van discriminatie op die manier de kop in te drukken, want dat zou landelijk veel meer reacties teweeg brengen. Het maatschappelijke ongenoegen wat zo'n minderheid dagelijks meemaakt, wordt op die manier een beetje gecompenseerd en de meeste Nederlanders hebben daar geen problemen mee. Zo ruimdenkend zijn wij Nederlanders. Soms misschien ''te''. Ik ben daar nog niet helemaal uit met mezelf. In de meeste andere landen moet je niet teveel afwijken van de norm, want dan heb je al een probleem.

Omdat die er doorgaans geen behoefte aan hebben. En die paar die er wel behoefte aan hebben die doen het overal.

helemaal mee eens ik zou ook wel eens met mn partner lekker willen uhh...je weet wel hahha maar helaas als wij dat ergens in het bos stiekem doen dan krijgen we een bekeuring!!

Op het gevaar af weer een keer door een moderator geliquideerd te worden: Als je perse wil kun je ook als hetero in het Kralingse Bos je gang gaan. In de praktijk is er geen discriminatie. Toegevoegd na 2 minuten: Binnen het aangewezen gebied.

Hetero's hebben de hele wereld al! Er wordt niet vreemd aangekeken tussen hetero lebberaars op een bankje in het park of waar dan ook. En wat dacht je van alle plekken waar de hoertjes op hun klanten staan te wachten? Je zal mijn niet vinden in het Kralingse bos, ik gruwel van die plekken. Maar mensen die dat graag willen en spannend vinden, moeten ook een plekkie hebben toch? De hele wereld voor de hetero's, de homo's een hoekje in het Kralingse Bos. Kom op, dat kan er toch wel af?

hetero`s hoeven zich niet te verstoppen.

ik vind eigenlijk dat ze het helemaal niet moeten doen,ik snap niet waarom daar een plek voor aangewezen moet worden....net wat je zegt ze willen toch hetzelfde gezien worden als een hetero???enne wil je het in de buitenlucht doen weet iedereen dat dat best stiekum mogelijk is...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100