Zou jij omdraaien?

http://www.nu.nl/algemeen/2076221/verkeer-naar-efteling-muurvast.html

Toegevoegd na 11 minuten:
Maar wat als je enthousiaste kinderen op de achterbank hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Absoluut. Mijn kinderen zijn 9, 12, 12, en 14. Die begrijpen dat heel goed. Ik beloof ze een andere keer en ze kunnen die teleurstelling best verwerken. Is ook goed voor ze om af en toe met een teleurstelling om te leren gaan. Daar worden ze alleen maar makkelijkere mensen van.

Ja, al ga ik nooit naar de Efteling op 'druke dagen', omdat je in t park dan ook alleen aan t wachten bent. Toegevoegd na 39 minuten: Misschien juist wel als je kinderen op de achterbank heb zitten, maar dan niet naar huis maar naar iets anders. Anders heb je bij elke rij(voor een attractie) van die jengelende kinderen.

Absoluut! En als je ooit binnenkomt dan begint de ellende pas goed.

Ik zou nooit op zo'n drukke dag gaan (laatste dag schoolvakantie). Mocht ik mij vergissen in de datum dan zou ik zeker omkeren. Niet zozeer om naar huis te gaan, maar om een andere attraktie te bezoek, anders heb ik ruzie met 'die twee op de achterbank'.

Ja. Dit is namelijk een goede indicatie van wat je binnen voor de attracties te wachten staat. Ik ben wel eens tevergeefs langs een pretpark (of ik geloof dat het de Apenheul was) gereden dat er zo'n rij stond ; da's gewoon een kwestie van even de planning omgooien en er op een andere manier een leukere dag van maken. En dan gewoon later nog maar eens proberen.

Zeker weten, zonde van je geld om eerst de halve in de file te staan. Daarna misschien 2 a 3 attracties te kunnen doen. Om dan terug naar huis weer uren vast te staan. Moet er niet aan denken

wachten is zinloos dus ja ik keer om

Ik "moet" straks mee naar Ikea. Als daar ook een file staat draaien we om.

keren zou ik zeggen. rij wel naar six flags, en is het daar net zo een chaos besluit ik morgen te gaan (maandag) dan is iedereen weer aan het werk ect.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100