Welke consequenties zijn er als je betrapt wordt met vrijen in de toilet van een vliegtuig?

Ik zie het heel vaak in films gebeuren maar ik vraag me af wat er kan gebeuren als ze ook betrapt worden. Word je het vliegtuig uit gezet of krijg je alleen een waarschuwing? Of krijg je ook een boete? Het lijkt me sterk dat je het vliegtuig uit wordt gezet om die reden, maar misschien heb ik het mis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er gebeurt niets. Je staat alleen voor schut.

uit het vliegtuig gezet worden wordt knap lastig, wel kunnen ze je de toegang ontzeggen op de terug weg denk ik, verder echt geen idee of ervaring

Volgens mij staat er op geen enkel toilet expliciet aan gegeven dat seks er verboden is. Degene die de deur, die jij vergeten bent af te sluiten zal zeggen: Oh, pardon en je kunt verder rustig je gang gaan. Hoewel ik denk,dat dat niet meer zal lukken.

Passagiers dienen zich te onthouden van gedrag waar, naar redelijk oordeel van de Vervoerder, andere passagiers mogelijk aanstoot aan kunnen nemen. (artikel XI van de KLM) Sex in het toilet valt hieronder. De sanctie is, denk ik, weigering op een vervolgvlucht (van de KLM).

Bronnen:
http://www.klm.com/travel/nl_nl/customer_s...

In de winkels van (wo)men at work hangen bordjes in de kleedruimtes met: verboden seks te hebben! Haha... Maar in een vliegtuig heb ik dat nooit gezien ;) trouwens..het is wel strafbaar om seks te hebben in openbare ruimtes, dit valt hier ook onder...

Toiletten zijn openbare plaatsen, daar mag je de liefde niet bedrijven met iemand. Ik veronderstel dat er klacht kan ingedient worden voor openbare zedenschennis. Andere consequenties zoals eventuele sancties zeker zeker niet uit te sluiten. Het is slim van je om op het voorhand de mogelijke consequenties op te zoeken...! ;-) Groetjes, Helena Karafotis.

Er zijn geen consequenties als je de deur maar gesloten houdt: "There is nothing in transport law governing the matter of having sex on public transport."

Bronnen:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/6360869.stm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100