Waarom gaan Nederlandse Turken vaak op vakantie naar Turkije?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heeft vrij weinig te maken met het feit dat het warm is enzo, anders zouden Turken wel bekend zijn in Spanje. Niet dat ze daar niet heen gaan vanwege het mooie weer, maar vergelijkbaar met Nederlanders die overal te vinden zijn. - Ze willen hun familie bezoeken - Er gelden daar andere regels dan in Nederland, sommige Turken vinden het gemakkelijker zich aan de Turkse regels te houden - Ondanks dat ze het hier beter hebben, en er nog genoeg andere vakantiebestemmingen zijn gaan ze toch naar hun vaderland. Sommige voelen zich verplicht terug naar hun land te gaan, en steken veel andere Turken met die gedachten aan.

Om hun familie en kenissen te ontmoeten en natuurlijk lekker te genieten van de zon, zee en strand. Alles in 1!

In de eerste plaats om familie te bezoeken. Daarnaast hebben Moslims naar mijn idee sowieso een 'closere' band met hun vaderland. Je hoort vaak dat immigranten zich eigenlijk in geen enkel land meer echt thuis voelen. Zo voelen ze zich geen echte Nederlanders in Nederland en geen echte X in Xland. Omdat ze zich niet thuis voelen in Nederland zullen ze misschien meer de behoefte hebben om de banden met hun vaderland te 'onderhouden'. Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtig vakantieland waarvan ze ook de taal nog eens spreken;)

Waarschijnlijk omdat ze Turkije nog steeds als hun thuisland beschouwen. Er zal nog wel een generatie of twee overheen gaan, voordat andere landen van de wereld of plaatsen in Nederland ook leuke vakantieplekken kunnen zijn voor deze mensen. Het grappige is, dat vrouwen zich daar vrij kunnen bewegen, en in Nederland nog totaal bedekt moeten zijn en hoofddoeken dragen. In Turkije gaat de hoofddoek af.(bij de meesten). Het is daar ook erg warm, dus waarom zou je in de warmte iets op je hoofd doen?

familie......

Ik kan mij niet goed voorstellen dat dit een serieus bedoelde vraag is... Waarom gaan er zo veel mensen naar Turkije op vakantie? Juist: omdat het een prachtig land is met een heel gevarieerde cultuur en voor ons Europeanen is het goedkoop en de service is heel goed en er zijn prachtige stranden en .... Enfin, voor mensen die er familie hebben is er nog een reden te meer om naar Turkije te gaan. Net zoals mensen uit Marokko graag naar Marokko op vakantie gaan. Mensen uit Polen gaat ook meestal naar Polen op vakantie. Mijn buren komen uit India. Dat is te duur om er ieder jaar naar toe te gaan, maar iedere twee jaar willen ze toch wel even hun ouders gaan bezoeken....

Familie bezoek, zomer vakantie, mooi weer, trouw/verlovings feesten, sterke band onderling opbouwen. Daarnaast is turkije een prachtig land waar je niet uitgekeken raakt, goedkope mooie kleding, lekker eten! İk keer iig altijd erg blij terug!

Kan deze vraag beantwoorden ben wel van Belgie ook een turk. Ben ook hier in Belgie geboren. Ja eerst en vooral is het prachtige land! Waarom da k mijn vaderland kies? Familie is meest hier en de rest ben k ni zo gehecht dus interseert me ni. Mooie plaatsen! Zon, zee, strand,... oke hebt ge ook in andere landen maar als k nu naar Spanje zou gaan en de taal ni spreekt is ook ni zo leuk als ge het spreekt he ;) Nog iets.. Hmm lekker eten! Ja dan hebt ge sommige die zijn ouders nog daar is. Ik zou nog zeker andere landen willen zien :) Maar 1ste plaats is Turkije mijn vaderland! En mijn moederland is dan Belgie :) Zou toch iedereen kiezen.

Nou wij hebben geen familie in turkije maar mijn ouders missen hun stad waar ze zijn opgegroeid en we hebben een huis in turkije dus wrm een dure hotel boeke in een land waarvan je de taal niet kunt spreken Terwijl je een huis in turkije hebt en zelf turks bent?

Wat dacht je genieten van ons mooi land :))

Wij gaan er heen omdat we nog familie hebben wonen en mijn oma&opa hebben daar nog een zomerhuis. Ook is het gewoon makkelijk praten ipv ergens in Spanje ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100