hoe kom ik onder een ruzie uit

kijk op hyves had iemand gereageerd op mijn profielfoto hij zo : heb je geen geld voor een fatsoendelijk t-shirt ik zo: nee sorry als ik er een haal is het uit jouw huis prullenbak dus (met zo`n streep erdoorheen) en zo'n :$ smiley + zo'n :P

en nu wil hij me in elkaar slaan op school maar hij begon toch en dat van mij was een grap wat te doen ?

Toegevoegd na 10 minuten:
hij heeft waarschijnlijk ook een mes

Toegevoegd na 13 minuten:
rennen kan ik niet want ik heb een blessure aan mijn knie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou ook niet naar een mentor of zo gaan. Als hij ruzie wil dan is dat namelijk helemaal een manier om dat te krijgen. Het beste lijkt mij om hem te zeggen dat je het gewoon een misschien wat domme reactie was op zijn reactie. Ik vind je reactie wel leuk eigenlijk maar ik denk dat hij zich aangetast voelt in zijn ego juist omdat jouw reactie hem een beetje op zijn plaats zet. Hij is boos omdat je hem voor paal zet ;). Verder zou ik voortaan dit soort personen niet toevoegen op Hyves (ik neem daarbij aan dat hij wel een vriend van je is).

Als je er een printscreen of foto van kan maken met die reactie en kan laten zien dat hij heeft gezegd dat ie je gaat slaan, kan je het aan je mentor laten zien. Als je mentor dat ziet kan ie die gozer straf geven ofzo

Laat iemand anders hem duidelijk maken dat het een grapje was als hij niet meer naar jou luistert.

Vast bluf, tenslotte is hij begonnen met een hatelijke opmerking over "geen fatsoenlijk shirt". Jij hebt daar heel adrem op gereageerd. even niks doen nu. Laat het even bedaren. Waarschijnlijk is er niks aan de hand.

Onderduiken! Tot ie overleden is.

Je kunt het proberen te negeren, maar waarschijnlijk is het een type die altijd wel een reden vindt om je (te willen) slaan. Negeren, ontlopen, of gewoon laten zien dat er met jou niet te spotten valt. Je kunt het voorval bij je mentor/leraar melden, maar of daar veel mee gedaan wordt of het juist een reden geeft voor een ruzie. Met een beetje mazzel vergeet hij het hele akkefietje. Hij weet alleen niet dat je van die bedreiging geen screenshot hebt. Dus als hij je verder bedreigt, kun je bluffen door hem te willen aangeven met het bewijs van de bedreiging. Wellicht is hij zo stom om verdere bedreigingen via hyves te doen en dan heb je je screenshot bewijs... Daarmee kun je dan alsnog naar een leraar.

Op hyves kan je ook mensen blokkeren ;) Dan lijk je onzichtbaar voor die persoon en je profiel lijkt te zijn verwijdert, maar dat is alleen maar zo voor die persoon, dus anderen zien wel je profiel. Zo kan je onder die ruzie uitkomen. Als het een vriend is op je hyve, moet je hem EERST verwijderen én dan blokkeren op zijn profiel (linkermenu), en als ie geen vriend van je is doe je ook precies hetzelfde. Als je wilt weten of het gelukt is, dan ga je naar je eigen hyve en dan: - naar mijn menu (naast je foto bovenaan) - mijn account - privacy - blocklist Toegevoegd na 3 minuten: Succes ;) en volgende keer niet meer op zoiets in gaan! Gewoon reactie verwijderen, profiel blokkeren en aan de belangrijkste personen zeggen die er iets aan kunnen doen, zoals je ouders en op school ook// Toegevoegd na 4 minuten: NOG EVEN DIT.. als ie geen vriend is, kan je hem natuurlijk niet verwijderen als vriend, maar dan ga je naar zijn of haar profiel en dan kan je gewoon op blokkeren drukken ;) Toegevoegd na 4 minuten: NOG EVEN DIT.. als ie geen vriend is, kan je hem natuurlijk niet verwijderen als vriend, maar dan ga je naar zijn of haar profiel en dan kan je gewoon op blokkeren drukken ;)

Zeg dat je zijn antwoord zo goed vindt dat je vrienden wilt worden op Hyves.

Hmm . bespreek het met je mentor! is handiger. Maar ik heb er geen ervaring mee. ik zit op een school die heel heel heel erg streng tegen pesten is. Vandaar. maar ik denk dat je het met je mentor moet gaan bespreken. Je kunt de tijd niet terugdraaien want ik heb ook bijv. een keer zo'n reactie gehad dan moet je gewoon negeren. (dat is voor de volgende keer als zoietst gebeurt) Ik denk dat je jezelf moet aanleren waar de grens zit. Zoals als je iets doet maar dan niet te ver gaan dat moet je bij jezelf denken. Maar ik zou naar de mentor gaan . Ziet ie bij jouw in de klas? Groet , Probleem1.

het beste is om het met hem bie te leggen. en dat moet je niet tegen hem gaan zeggen: Jij begon!!! want dat is gewoon kinderachtig. het beste is om te zeggen dat je liever geen ruzie wilt. en als hij je in elkaar wilt slaan moet je zo dicht mogelijk op een volwassenen lopen zegmaar. of met veel vrienden om je heen.

Haal er je team leider bij ofzo en als je op straat bent en hij komt op je af niks doen dat hij je aanraakt dan mag je hem inelkaar rossen (zelf verdediging) en anders dan loop je met een klein groepje dan voel/ben je ook sterker :)

niet afwachten de eerste klap is een daalder waard ,wacht hem s morgens op bij zijn huis, geef hem je t shirt wat hij zo lelijk vond ,en zeg sorry ik had het niet weg moeten nemen ,en vragend erachteraan ,zijn we nu weer vriendjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100