Wat is de meest subtiele manier om iemand te vragen of hij / zij een relatie heeft in het begin van een kennismaking?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doe het zoals tante Es: 'En: verliefd, verloofd, getrouwd?'

Waarom subtiel? Gewoon vragen: 'Heb je een relatie?'

Knoop een gesprekje aan over leefomstandigheden. Dan hoor je misschien vanzelf hoe de situatie is. Ook de onderwerpen vakantie en uitgaan lenen zich daarvoor.

Als je bv over een hobby praat, of een mooie film gezien in de bios, kun je vragen of hij/zij dat alleen doet. Dan hoor je het al snel. Als dat ook allemaal niet duidelijker wordt kun je na een tijdje babbelen gewoon vragen of hij/zij een relatie heeft.

Vragen 'ben je hier alleen' of iets in die richting, en dit brengt meestal al een situatie om een gesprek te beginnen waar een relatie ter sprake komt. 'ben je hier alleen?' 'ja' 'geen vriend / vriendin met je mee?' voila.

Wat zou je partner er van zeggen als wij samen iets zouden ondernemen?

ben je al lang vrijgezel? (en dan kijken wat de reactie is) :))

Nodig haar en haar eventuele vriend uit voor een gezellig avondje bij jou thuis..i.v.m. bijvoorbeeld je verjaardag. Als ze geen vriend heeft en jou wèl ziet zitten..gaat ze er wellicht op in.. Groet, Ton

Subtiel en complimenterend? -oh wat grappig je vriend/vriendin moet vast vaak om je lachen. -je vriend/vriendin heeft echt geluk met jou! Erg!? Gewoon subtiel -sorry hoe heette je vriendin vriend ook alweer? Oh sorry dat was voor iemand anders ook op msn hyves etc. Etc.

Allerlei andere vragen stellen en deze er 'stiekempjes' tussen zetten :-))

Zoals loenie als zegt het hoeft niet heel subtiel maar het is wel belangrijk dat je ongeacht het antwoord jezelf een houding kan geven.

Je kunt kijken of deze persoon een ring om heeft. En zo ja dan zeg je: “wat een mooie ring”. Je krijgt het dan vast te horen als het een trouw-/verlovingsring is of iemand anders speciaals de ring heeft gegeven. Bij geen ring (of een virtuele ontmoeting) kun je zoeken op deze persoon om te zien of hij/zij de relatiestatus heeft ingevuld of 1 van de eerdergenoemde subtiele vragen stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100