Zal de financieele crisis uiteindelijk positief uitpakken?

En hoe zal dat zichtbaar worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja zeker daar kan je van op aan. Onze maatschappij is op economie gebaseerd. Als we de geld crisis loslaten, moeten we bewust worden van ons zelf. Geld maakt niet gelukkig, we zullen met minder genoegen moeten nemen. De geld crisis veroorzaakt ook mede de dreiging van de wereld vrede. Het hebben en krijgen is gekoppeld aan welvaart en soms ook aan macht. De onmacht van de banken maken ons nu meer bewust van alle betrekkelijkheid. We zullen de liefde uit ons hart moeten voelen en ons richten op een samenleving van welzijn. De toekomst zal meer en meer groen zijn, belangrijke elementen zijn water, het millieu de wijze waarop we ermee omgaan. Onze overspannen tijd komt langzaam tot rust. Kwaliteit van het produkt en vakmanschap worden weer gewaardeerd. Ons vluchtige leven van snelheid omzet en prestatie, het nationaal bruto product en de rekenkamer, hebben de langste tijd gehad. We zullen met meer respect omgaan met onze naaste, met het onderwijs, ons water onze landbouw, en zelfs meer respect voor de dieren. Als het stof van deze crisis is opgetrokken, zullen we de zon zijde zien, de regenboog in de lucht, zuiver water drinken. We zullen zuinig zijn op moeder aarde. We zullen met liefde vanuit ons hart de wereld beroeren. Niemand zal een wereldverbeteraar zijn, want onze liefde is er al binnen in ons, met andere woorden we beginnen bij onszelf. Addy

Tot nu toe zijn we elke financiële crisis te boven gekomen, dus er is aanleiding om daar nu ook weer van uit te gaan. Soms heb je daarvoor een oorlog nodig, maar een kniesoor die daarop let. Uiteindelijk zullen we naar een nieuwe periode van welvaart en groei gaan. Tot de volgende crisis.

Uiteindelijk zal het denk ik goed uitpakken, na een tijd dat het slecht gaat komt meestal ook weer een tijd dat het goed gaat!!!

Voor 't milieu totnutoe wel een klein beetje beter, heb ik 't idee. De fabrikanten van vnl. grote zuipschuiten zijn terecht failliet gegaan. Auto's zoals de Aptera hebben de toekomst.

Na regen komt zonneschijn, de economie is al jaren een golfbeweging. De ene down is wat erger dan de andere maar de economie zal zich altijd herstellen, op dit moment is het voor starters een goede tijd om een huis te gaan kopen. Ook de tweedekands auto's zijn nu goedkoper. Het is maar vanuit welk oogpunt je het bekijkt maar zoals Johan Cruyff zegt: "Elk nadeel heeft zijn voordeel".

Bronnen:
http://www.bnr.nl/artikel/10622799/tweedeh...

Ja natuurlijk... Er zijn twee opties, of we overleven het of we overleven het niet... Als we deze crisis overleven, dan komen we er sterker uit... Als we het niet overleven, dan was het de laatste crisis... Het wordt zichtbaar in dat we er allemaal sterker uit gekomen zijn, en dat zoiets dergelijks niet meer voor komt...

Zo te horen heeft de Brandweer de handen vol aan de crisis:S Ik ga er van uit dat er na deze crisis gewoon weer een periode van welvaard en groei komt. Totdat we over een x-aantal jaar weer een nieuwe crisis bereiken...

Uiteraard, stel je nou eens voor dat het alleen maar opwaards zou gaan?!, dan zou alles weer duurder worden en in ons latere generatie geld geen waarde meer kennen. Dus alles kent zijn ups en downs..

tsja, er zit altijd wel een positieve kant aan als je maar lang genoeg zoekt, of zoals Hans Teeuwen zegt: je kan wel zeuren dat je een stoma hebt, maar je hou wel een mooie roze anus.

het gaat goed! Het ging te snel met de economie De mensen moeten een stap terug Er moeten betaalbare sociale huurwoningen komen Alles minder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100