Wat zijn goede manieren om nieuwe mensen te ontmoeten?

ik heb een tijd terug met en hoop mensen het contakt verbroken omdat ik ze heel neatief vond,nu zit ik een beetje op een dood spoor wat betreft het leggen van nieuwe contakten ik ben absoluut geen kroeg tijger dus dat is geen mogelijkheid

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de meeste nieuwe mensen heb ik via vrijwilligerswerk ontmoet. je hebt dan meteen met mensen te maken die jouw interesse delen.

Sportclubs gaan, dansen, schaken, vechtsport, noem maar op! dan ontmoet je nieuwe mensen.

Mensen ontmoeten is tegenwoordig niet zo moeilijk. Je kunt gewoon thuisblijven en via internet kennis maken met ontzettend veel mensen. Zelf heb ik heel goede vrienden overgehouden aan mijn activiteiten op forums. Daar kom je meestal mensen tegen met gemeenschappelijke hobby's of belangstellingen. Je kunt elkaar op die manier al aardig leren kennen en de drempel om een keer voor een kop koffie of een hap eten af te spreken is laag.

uitgaan sporten in een koor zingen in een band spelen internetten contactadvertenties hobby zoeken cursussen doen

Bedenk eerst wat je zelf leuk vindt om te doen, als je echt niet van sporten houdt is dat niet de allerbeste plek om mensen op te doen omdat je dan al gelijk met een verschil in belangstelling zit. Als je het niet zo goed weet kun je ook een briefje bij de plaatselijke AH hangen: koffiemaatje gezocht, is de kans groot dat ALS je iemand vindt dat het iemand is die bij jou in de buurt woont. EN maar dan moet je daar wel aan willen, als je een hond hebt, loop je A regelmatig buiten, heel gezond, en B ontmoet je vanzelf allerlei mensen

Clubvan100 Relatieplanet

Je zou ook kunnen op bezoek gaan in een Koninkrijkszaal van de getuigen van Jehovah, die mensen zijn altijd vriendelijk.

Bronnen:
Ervaring

een tip: Wel op plaatsen gaan zoeken waarin je interesse ligt. Hierdoor heb je een grotere kans dat het klikt met de mensen om je heen, wellicht heel erg goeie vrienden worden.

Ja sluit je aan bij een kerk! NOT!!! Wat een idiote tip! Ik zelf ben ook geen kroegtijger, ik heb een aantal meiden leren kennen via zwangerschapforums, op marktplaatst staan ook veel contact advertenties je moet dan wel ff zoeken want veelal gaat het om seks. Zucht. Penvrienden.nl Forums Marktplaats En als je het toch "in het eggie" wil, dan kan je misschien naar wijkcentra's, vrijwilligers werk voor de zonnebloem? Succes!

Je kunt mensen ontmoeten op school, stage, werk. Als je met iemand omgaat die veel vrienden heeft, kun je vragen aan diegene of je ook met zijn vrienden kennis kan maken. Of als je naar een verjaardagsfeest gaat, heb je ook mensen waarmee je kunt kletsen.

Je kan nieuwe mensen ontmoeten op internet, maar ook gemakkelijk in het echte leven. Je kan ook eens omgaan met de vrienden van jou goede vriend(in).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100