Hoe 'overleef' jij de crisis?

Merk jij iets van de crisis?
mijn man heeft het nog steeds beredruk op zijn werk, en dat is echt zo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik moet meer uren maken, voor minder ploegentoeslag. Dat is van 5 naar 4 ploegen. En de prutsers hebben een rooster actief gemaakt welk het "bijna" 24/7 draait. (70 ontslagen, week later: Overwerk en sterven's druk.) Verder heb ik na het horen dat de regering ging bankieren mijn beschikbaar doorlopend krediet omgezet in aandelen.

gewoon doorgaan met wat ik al jaren doe: zwembad schoonhouden, gras maaien, wijnkelder bijvullen evenals de koelkast, gasgrill poetsen, wat een straf hé?

Door flink geld uit te geven, dan help ik met het (op termijn) laten verdwijnen van de crisis. Maar serieus, ik merk echt vrijwel niets van de crisis. Ja, hier en daar verdwijnen er banen, maar verder, gewoon business as usual. We laten ons gek maken door de media die ons een crisis aanpraten. Hoe langer ze dat doen, hoe langer de crisis zal aanhouden, omdat men dan de hand op de knip houdt.

Welke crisis? Voor al diegene die nog gewoon werken, is de crisis aangepraat door de media. Het gevolg hiervan is dat de mensen hun geld vasthouden en niet voldoende uitgeven. Juist dat veroorzaakt de crisis. Heel veel dingen zijn goedkoper geworden, daar klaagt niemand over! De inflatie is nog steeds laag. Natuurlijk is er wel een crisis, wereldwijd zelfs, maar de meesten van ons hebben er (nog) geen last van.

Ik negeer de crisis en dat kost me niet eens moeite :-)

Crisis? Ik merk er niets van. Ik werk nog steeds knetterhard en er komt alleen maar extra werk bij. Heb geen crisis gevoel, dat wordt alleen maar door de media aangedikt. Ik heb altijd geleerd op school dat als er een echte crisis is, alles altijd heel duur wordt, bijna onbetaalbaar. Lijkt me hier dus geen sprake van. Sterker nog, alles wordt alleen maar goedkoper.

Ik adem nog steeds... Wellicht ben ik onsterfelijk, tot zover lukt het me aardig om niet te sterven... Ik overleef de crisis, zoals ik al elke crisis overleefd heb...

ik probeer munt te slaan uit de crisis door slim aandelen te kopen en waar mogelijk opties. Moet ik wel zelf mijn baan houden natuurlijk. En wat iedereen eigenlijk doet in onzekere tijden: grote aankopen uitstellen.

Crisis? Welke crisis? Ik werk nog steeds, krijg nog steeds mijn salaris en aan het einde van de maand heb ik nog steeds, net als voor de "crisis", geld over. En ja, ik ga ook op vakantie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100