Wat is jouw levensverhaal?

Wat is jouw levensverhaal, of is dat niet boeiend. Ken je iemand met een levensverhaal? post dat even hier, dat zou ik erg op prijs stellen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het mooie van een levensverhaal is dat je het nooit uit kan vertellen, want als het af is ben je er niet meer. Daarom valt er ook nog vanalles van te maken. Tot nu toe is het voor mij geboren worden en leren over de wonderlijke wereld, en ontdekken hoe ik de rest van mijn verhaal wil laten zijn.

Mijn levensverhaal is tot op heden niet echt boeiend. Dat gaat zeker weten komen. :-)

Hmmm zoals de meesten al vermeld hebben: ben nog niet helemaal klaar... Tot nu toe... eens kijken Geboren in het pitoreske Oostburg (zeeuws-vlaanderen). In mijn jonge jaren altijd al issues gehad met "mensen" (veel gepest etc). Op een gegeven moment het dubbele licht gezien: 1. Ik wil weg uit zeeland, deze provincie is niets voor mij 2. Computers zijn mijn ding: Ze doen wat ik wil, als het fout gaat komt dat doordat ik iets fout deed niet omdat iemand anders me niet mag of me wilt etteren. Mede voor school heb ik 2 jaar in Dordt gewoond (ehm) en dat was even net iets te veel voor een boerenl.l Toen ik nog in zeeland woonde daar op een camping een leuk meisje leren kennen. Na dordrecht naar haar stadje verhuisd (ja hoor jongens kom er maar in met de opmerkingen): Helmond. Voor mij de ideale plaats: de rust van een dorp met alle voorzieningen van een stad (of heel dicht bij). Veel gevallen, mezelf vaak pijn gedaan, altijd weer opgekrabbeld en mijn (in tussen tijd ons) hoofd boven water gehouden. Nu 30 jaar oud, 10 jaar een relatie. Gelukkig en tevreden. De weg tot nu toe was soms ruw en hard, soms glad en vloeiend. Veel geleerd en nog steeds lerende

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100