Waarom wordt er panisch gedaan om het F-woord?

Wie beledig je er nou mee als je "fuck" zegt?

Vooral in Amerika is dit het geval...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De hypocrisie van Amerikanen is genoegzaam bekend, je mag mensen op de grofste manier afmaken en in films de ranzigste scenes tonen, maar een blote borst , poes of piemel of een vies woordje en die tuut zit er al weer overheen. Ik vind al;s je laat zien hoe mensen vernietigd worden dan mag je mi. ook laten zien hoe ze gemaakt worden. Mar ja een land wat draait op de wapenindustrie.... Gelukkig hebben we daar geen F mee te maken ! Toegevoegd na 7 minuten: Ik heb dus niet veel sympathie voor de Amerikaanse beleving, dat wil niet zeggen dat sommige dingen hier ook wel wat minder kunnen, dat vloeken en zo vind ik ook niet fijn om te horen. Maar om daar zo neurotisch mee om te gaan. Dat een gebeuren als met Timberlake / Janet Jackson waarbij een borst zichtbaar werd en mensen daar zo van onderste boven waren, het is nota bene een van de eerste dingen die je als kind te zien krijgt en waaruit je gevoed wordt.. Vreemd. Rare jongens , die Amerikanen. Maar ja Nederland wordt als narcostaat afgeschilderd, we kunnen nog geen nachtkijker uit de USA (van goede kwaliteit) importeren. Of zouden ze die zelf te hard nodig hebben?

Tja, daar beledig je waarschijnlijk de mensen mee die aan 'fuck' doen.. iedereen dus.. Maar serieus: wij zeggen in Nederland ook niet het woord 'neuken' waar kinderen bij zijn. Al was het maar om genante vragen uit de weg te kunnen gaan ("Vraag maar aan je moeder" ;)). Je moet je voorstellen dat 'fuck' in Amerika net zo plat klinkt als 'neuken' in Nederland.. en dan zeg ik het nog netjes. Daarnaast zijn Amerikanen over het algemeen preuts.

Hoe zou je reageren als iedereen om je heen steeds Kanker en tering gebruikte? Nou zo klinkt de F-word ongeveer voor een Brit of Amerikaan.

fuck is eigenlijk een heel lelijk word voor iets heel moois! En ik zou het ook niet prettig vinden als iedereen maar neuken en fuck zeg is toch geen gehoor/ Kinderen nemen alles over /Schelden is een manier van onmacht je kan ook je boodschap anders overbrengen als een fatsoenlijk mede mens/

Dat heeft bij sommigen misschien dezelfde uitwerking als het bezigen van 't zogenaamde LOL-woord! Het is maar waar je je druk om maakt.....

Daar betekent het gvd en daar beweert een groot deel gelovig te zijn.

Het is moeilijk om het je voor te stellen, maar in Amerika hebben ze totaal andere normen en waarden. Hier zijn we echt (ik weet niet of dit het goede woord is) 'modern'! Hier hebben meisjes vanaf gemiddeld hun 16de sex en drinken alcohol.. Ook heeft bijna iedereen op zijn 18de wel al eens wiet gerookt en gaan we naar de discotheek. Daar drinken ze pas vanaf 21, uitgaan doen ze ook pas vanaf 21, en sex is al helemaal een taboe waar niet over gepraat word. Plus de kerken zijn ELKE zondag stampen vol... Vandaar dat er zo gereageerd word op het woord Fuck. Toegevoegd na 3 minuten: Als jij 100 jaar geleden godverdomme had gezegd in Nederland dan zou ook iedereen panisch gereageerd hebben, maar tegenwoordig is dat 'normaal'.

Bronnen:
Ben zelf in Amerika geweest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100