hoeveel zelfmoordslachtoffers zijn er in de werelddelen van de wereld? weet iemand wat de statistieken zin van ieder werelddeel?

afrika, noord amerika, zuid amerika, europa, azie.. iemand die het zou weten? de statistieken., iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoogste zelfmoordgraad Rusland 387 zelfmoorden per miljoen inw. http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_superlatieven_van_landen Zelfmoord op het spoor [ dus niet de anderen, alleen die voor de trein werpen ] wordt in Nederland vaker geregistreerd dan in andere landen van de Europese Unie. In 2006 en 2007 vonden ruim 190 mensen in Nederland de dood door zich voor een trein te werpen. Andere landen: http://www.treinreiziger.nl/kennisnet/cijfers_over_zelfmoord_spoor_in_eu In België plegen gemiddeld zes mensen per dag zelfmoord. Op jaarbasis gaat het om een tweeduizendtal gevallen. België komt daarmee boven het gemiddelde op wereldschaal uit en heeft ook op Europees vlak één van de hoogste zelfmoordcijfers. http://knack.rnews.be/nl/actualiteit/nieuws/belgie/gemiddeld-zes-zelfmoorden-per-dag-in-belgie/article-1194798337361.htm Voor de rest mag je zelf verder zoeken, maar in veel landen is daar geen cijfer voor. Ook in Nederland werd daar heel lang geheimzinnig over gedaan. Men wil niet dat dat bekend wordt. Dat staat niet goed voor een land.

http://translate.google.be/translate?u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FList_of_countries_by_suicide_rate&sl=en&tl=nl&hl=&ie=UTF-8

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100