Is Balkenende nog serieus te nemen?

Vanavond zag ik J.P. Balkenende serieus ingaan op het Jan Smit en Yolanthe C. van K.-verhaal. Hij vertelde dat hij regelmatig SMSt met Jan en het erg vindt voor hen. Op zich prima, maar dat zijn toch geen dingen die je achter een desk als 1e minister tegen het volk vertelt of ben ik dan te serieus. Ik vind het in iedere geval niet kunnen voor een premier. Het komt wat watterig over. Ik heb niet het gevoel van: "Hier staat onze premier maar meer van, hier is JP met het shownieuws".
De kredietcrisis schuift maar even naar de achtergrond.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, hij is zeker nog serieus te nemen. Zijn reactie was een antwoord op een vraag van een journalist die iets te veel de Telegraaf had gelezen. Dat hij een antwoord geeft is normaal; dat het uit zijn verband wordt getrokken is wat ongelukkig en roept weer reacties op. De reactie zelf vind ik inderdaad vrij tenenkrommend, maar het zij zo, zo is onze MP nu eenmaal, moet je op zo'n moment maar denken. Ik hoorde het RTLNieuws al vertellen dat hieruit blijkt dat hij ook maar een mens is. Tja, het is maar hoe je er tegenaan wil kijken natuurlijk.

Nee, maar nooit gedaan ook. Na het zuur, komt het bitter.

Het is een aanfluiting. Gênant. Tenenkrommend.

Ik vind het ronduit een fantastische actie van J.P. Het is een echt mens. Zo heeft hij mij ook regelmatig naar de status gevraagd toen ik mijn fiat panda van parkeerschade had voorzien. Hij heeft echt het beste voor met heel Nederland. eh... serieus: dit lijkt mij geen taakgebied voor onze MP.

Dit is een aanslag op het ministerschap.Nee dus

Ennuh.... Wat zou die hiervan vinden? Shocking! Micky Hoogendijk!

Bronnen:
http://www.nu.nl/achterklap/1966841/patric...

Dit geeft weer voor de zoveelste keer aan wat het niveau van JP is. Wordt tijd dat hij opstapt of eens een vent begint te worden. Laat hij maar beginnen met het ontvangen van de Dalai Lama.

Jan Peter houdt wel van een vette roddel. Morgen zien we hem in de snackbar een open beentje bestellen en overmorgen doet hij samen met Bos mee aan Lingo.

Ja ze moesten Balkenende eens serieus nemen, heel graag zelfs... JA... eeuh dus NEE

Ik weet niet wat jij hebt gehoord, ik heb alleen maar een stukje gelezen. Maar het zijn gewoon de journalisten en interviewers die een beetje gestoord zijn. Balkie heeft inderdaad erg weinig humor als het op reageren aankomt. Ik las dat Wouter Bos enthousiast heeft gereageerd dat Wesley eindelijk weer scoort.

Nee, dat is heel lastig. Ik vind sowieso die hele "Jan&Yolanthe" gate een beetje overdreven. Laat die mensen toch met rust. Dat onze mp daar serieus op in gaat is beschamend, onder het mom van onder het volk zijn.

Uhm... als onze minister-president een uitspraak doet over een niet-ministeriële zaak neem ik hem bij zijn ambtelijke taken wel serieus... Ik vind dat hij zeker mag zeggen wat hij vindt; hij schaadt er niemand mee en andere Nederlanders zeggen het ook. Zijn voorbeeldfunctie komt niet in het geding. Of heeft de MP geen rechten op vrijheid van meningsuiting? Ik snap dat sommigen anti-kabinetgericht denken, maar ik vind dat een waardeoordeel over JP geven in deze situatie behoorlijk kinderachtig en even smakeloos als de roddel zelf is.

de enige die goed geantwoord heeft was wouter bos. en ach ja na 30 april zit zijn gevoel voor mede leen hem iet wat hoog, hij heeft gezien hoe bea dat doet en overal waar zij nu komt word er applaudisseerd, misschien hoop hij nu op hetzelfde..... maar dan anders Toegevoegd op 21-05-2009 00:27:31 mede leen = medeleven

De enige die JP serieus 'neemt' is zijn eigen vrouw, hihi

In een woord: nee.

Ik vindt het wel.

Een beetje. Ik vind het alleen niet normaal dat balkenende over Zac en Vanessa's prive-leven praten. Voor de rest wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100