Wat zijn de taken van het Koningshuis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het koningshuis is een ondemocratisch overblijfsel uit de periode na de middeleeuwen. Men heeft virtuele taken bedacht om het koningshuis te legitimeren, mar over het algemeen niet erg zinvol. Zo snel mogelijk verdwijnen met die handel. Ik vraag mij wel af, of we in Nederland beter zouden functioneren met een president. We hebben gewoon onvoldoende kwaliteit in huis.

naast een boel ceremonieele openingen, heeft het koningshuis weinig in te brengen.. ze kosten de belasting betaler alleen een hoop geld..

Zo snel mogelijk troonafstand te doen, voor nu en altijd.

Hmm Enige wat we nog hadden in de 2de wo was een koningin in Engeland. Als de regering klapt hebben we tenminste nog wat over. En kwa geld levert zij de schatkist ook veel op met haar bezoeken. Er gaan niet voor niks vaak veel zaken mensen met haar mee. Juist ook om goede relaties te onderhouden met andere landen. De regering heeft bijna eerder 4 jaar een andere voor buitenlandse zaken. Tja Ik persoonlijk zie liever onze koningin ons land ergens vertegenwoordigen dan weer maar zo'n gekozen sjappie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100