Wilders en Rutte willen nadenken over gesprekken. De show rond de formatie duurt verder !

Waarom stoppen ze er niet gewoon mee ?
Ze zijn het op bepaalde belangrijke punten oneens en toch moddert men verder ? Kan men niet gewoon zeggen ... het lukt niet meneer de formateur, u moet op zoek naar een andere oplossing ?

APechtold => Wilders en Rutte willen nadenken over onderhandelingen: nu.nl Pfff, tuurlijk alle tijd. Wat een theater!

mjschuurman => Typisch PVV: Wilders denkt in zichzelf na. Rutte beraadt zich in eigen kring. CDA dmv een congres.

politiekretweet => En eigenlijk zitten Verhagen en Wilders in hetzelfde schuitje: Iedereen weet dat dit tot niets leidt, maar niemand wil de boeman zijn. (3/3)

Toegevoegd na 13 minuten:
arieslob Wilders tegen Verhagen: er zijn grenzen aan wat ik van jullie kan gedogen. Verhagen: wij zeggen wat wij willen. Rutte: ik zeg even niets ;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Als er nu geen kabinet komt, en er zouden verkiezingen komen, verliezen een paar partijen zeer veel grond. Dus gaan ze nu tot het gaatje!

alles draait tegenwoordig om eigen belang en om ervoor te zorgen dat het "volk" blijft denken dat het nut heeft om te stemmen. de voornaamste redens van veel mensen is te gaan stemmen zodat een andere partij minder kans maakt. ab klink is nu bijvoorbeeld al bezig om zijn standpunten in het cda vast te zetten, zodra het kabinet WEER valt kan hij tegen de volledige achterban zeggen, kijk ik ben altijd al tegen wilders geweest. het is meer een politiek spel om er ook voor te zorgen dat wilders nooit invloed kan krijgen op en in het kabinet. hetgeen wat ze nu doen is er voor te zorgen dat ze zelf niet te hard op de bek gaan en dat ze bij de volgende verkiezingen al hun kant hebben gekozen. cda zit er puur bij om de boel weer omver te stoten. hetgeen wat nu gevormd wordt is niet een nieuw kabinet, maar puur een voorbereiding op de campagne die snel zal volgen.

Ha, die Fargh; Ik vrees dat de onderhandelaars het point of no return al zijn gepasseerd en dat wat ze nu ook doen voor hun eigenlijk alleen maar tot electorale schade kan leiden. Dus uit hun eigen belang en dat van hun partij redenerend is het dan nog altijd beter om iets wat op een coalitie lijkt te formeren in de hoop dat ze het een paar maanden samen uithouden en de kiezer hun geklooi misschien is begonnen te vergeten. Of dat ook in het belang van het land is is een andere vraag.

Bepaalde partijen (lees figuren in zo'n partij) zijn zo regeergeil, dat ze tegen beter weten in maar door blijven gaan. Ben blij,dat Ab Klink weer een beetje bij zinnen is gekomen.

Als er nieuwe verkiezingen zouden komen zijn ze allemaal bang dat Wilders zeer veel stemmen gaat winnen, wat idd een kwalijke zaak zou zijn. Daarom proberen ze dat te voorkomen en nu een oplossing te vinden.

Het CDA stond in de laatste peiling op 15 zetels - dat alleen is al een reden om door te gaan. Toch is het opvallend dat het nu steeds hangt op de 2 clubs die eerst niet eens in beeld waren bij de informatie.

Ze kunnen er niet mee stoppen, dat zou het einde van het politieke systeem zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100