Heeft de PVV wel capabele ministers en ervaring in de politiek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

IK heb zojuist het partijprogramma gelezen, ik houd echt mijn hart vast. Ik veronderstel dat men de PVV toch buiten de regering weet te houden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Partij_voor_d...

Nee, hebben ze niet echt. Dit soort partijen trekt helaas erg vaak alleen maar opportunisten. Het zou me echt verrassen als ze met goede gasten op de proppen komen in de praktijk.

Veel slechter als we in de afgelopen periode hebben meegemaakt zal het niet worden, de stemmers voor de pvv komen vooral uit de cda hoek vandaan. Daar is de populariteit van de pvv ook aan te danken. De stemmers hebben gesproken, zoals het in een democratie betaamt. *zelf allerrechtse partij gestempt op het keuzebiljet; de piratenpartij*

Ik wil graag onbevooroordeeld zijn en de keuze van anderhalf miljoen landgenoten respecteren. Maar ik zeg eerlijk, dat ik mijn hart vasthou, als het gaat om verwachte competentie en ervaring bij de personen die ik tot nu toe in het kielzog van Wilders heb gezien. Wilders mag dan dikwijls ongenuanceerd formuleren, er om onbegrijpelijke redenen bijlopen als een stripfiguur uit de jaren 80 (kapsel) , hij is wel gehaaid en weet van wanten. Maar ik moet zeggen: ik ken de PVV- discipelen niet echt (op een paar al bestaande kamerleden na) dus, het betreft echt een instinctief oordeel, wat dus geen echt oordeel, doch een vrees c.q. voorgevoel betreft. Ik heb ooit gehoord hoe een der PVV-ers op zeldzaam grove wijze probeerde Ineke Van Gent (Groen Links) in de zeik te nemen en , daar dit zonder (merkbare) gevolgen is gebleven, ben ik vooralsnog niet optimistisch. Maar: iedereen verdient een eerlijke kans. We zullen het zien.

Ze halen ze ergens anders vandaan. Genoemd worden: Pastor, Rita Verdonk, advocaat Mindema, etc. Toegevoegd na 1 dag: Marco Pastors, bedoel ik.

Nee geen één tis alles een zooitje het wordt een 2e lpf

De tijd zal het leren.Afwachten dus.

De PVV heeft GEEN capabele mensen voor een ministerspost. Ze zullen waarschijnlijk mensen van buiten af aan trekken, opportunisten en gelukszoekers. Een kabinet met PVV wordt een vechtkabinet zoals Balkenende 1 met de lijst Pim Fortuyn. Voor de mensen die vinden dat je de stemmen van 1,5 millioen nederlanders niet kunt negeren, bedenk dat twee derde van de stemmen zijn gegaan naar partijen die absoluut niet met de PVV willen regeren.

Zij hebben capabele mensen in de partij. Waarom niet? Trouwens, wat zijn capabele politici? Was Balkenende capabel? Ja, want hij heeft het jaren volgehouden, en nee, de mensen willen hem niet meer. Het is dus erg relatief. Maar mevrouw Halsema kan het in elk geval niet. Zij is immers gewend alleen oppositie te voeren. Dat mag wat mij betreft ook zo blijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100