Waarom zijn die debatten zo kort?

Vanavond een debat op rtl 4 met 8 lijst trekkers anderhalf uur min de reclame is 1 uur

veels te kort,dat is de moeite toch niet waard,7 minuten per persoon is dat,sommige moeten daar 2 a 3 uur over rijden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De nu georganiseerde debatten worden door degenen die ervoor zijn uitgenodigd gebruikt als verkiezingscampagne. Dan is het alleen maar een voordeel dat zo'n debat kort en kernachtig wordt gehouden. Voor wie een completer beeld wil krijgen zijn er buiten de campagnetijd meer dan genoeg veel diepgaander debatten te volgen. Je hoeft daarvoor alleen maar zo nu en dan naar Politiek24 te kijken.

Het wordt kort gehouden, omdat anders de aandacht van de televisiekijker niet vastgehouden kan worden. De mensen, die het wel interessant vinden, om langer te kijken, hebben hierdoor pech.

Jij gaat je toch geen zorgen maken om het feit dat iemand 2 a 3 uur moet rijden [nee: zich laat rijden] om even op tv te komen? Ze doen dat maar al te graag. Jan Peter Balkenende stapt over van een BMW 760 Li naar een Mercedes-Benz S 600. (febr. 10) Als al die acht mensen hun woord moeten doen, dan is dat toch een enorme woordenbrij, waar de meeste mensen geen zin in hebben. Het is ook niet meer te volgen op een gegeven moment. Jammer maar helaas.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100