Wat zou de PVV willen doen om de stroom van vluchtelingen uit islamitische landen te verminderen?

Een vluchteling is toch een vluchteling, en we mogen toch geen onderscheid maken op het gebied van ras of geloof? Zou Geert Wilders dan eerst artikel 1 moeten wijzigen?

Weet jij het antwoord?

/2500

De oplossing van de PVV is de grenzen sluiten voor vluchtelingen Toegevoegd na 1 uur: Het feit dat de grens voor alle vluchtelingen gesloten moet worden betekent dat de PVV geen onderscheid naar geloof maakt en dus niet in strijd met de grondwet is.

Bronnen:
http://www.nu.nl/politiek/4146863/vluchtel...

De oplossing voor de PPV en een groot deel van de Nederlandse burgers is het sluiten van de grenzen en beter opvang in de regio. De PVV en VNL redeneren terecht dat de vluchtelingen hun basis behoeften krijgen in landen in de regio (Turkije, Jordanië en Libanon). Ook komen deze vluchtelingen door verschillende veilige Europese landen. Het verschil met deze landen (Bulgarije, Griekenlanf, Macedonië, Hongarije, Servië) en de Noord-Europese landen is dat de sociale zekerheid slecht geregeld is. Daaruit concludeerd de PVV dat de meeste vluchtelingen met economische redenen naar Nederland komen. Ook is de PVV bang voor de grote en onverantwoordelijke mening van buitenlandse culturen met andere normen en waarden. Dit veroorzaakt vele maatschappijke en sociale problemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100