Mag de koningin in het geheim vergaderen met wereldleiders ?

Ik heb de laatste tijd veel documentaires gezien over de bilderberg groep, dit is een clubje van de meest rijke en invloedrijke mense ter wereld die in het geheim onze toekomst bespreken en plannen maken voor een wereld overheid.
Dit clubje is opgericht door prins Bernhard en onze koningin Beatrix gaat ook trouw naar de geheime vergaderingen waar personages als Bush, rockafeller, gates, Blair en velen anderen aanwezig zijn.

Mag dit wettelijk gezien wel????

Via http://infowars.com vind u meer info over de Bilderberg groep en alles wat er mee te maken heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, de koningin mag bij dat soort bijeenkomsten zijn, die zijn namelijk helemaal niet geheim. Maar bekijk het eens vanuit dit standpunt. Als in de Nederlandse politiek een kabinet al niet eens tot oplossingen kan komen en 4 jaar lang kan samenwerken hoe kan iets als de Bilderberg groep dan een wereld overheid opzetten? De meeste landen, inclusief Nederland, worden het al nauwelijks eens met hun buren (uitdiepen van de westerschelde b.v.). En dan heb ik het nog niet eens over bijzondere gevallen zoals Israel. De kans dat een grote groep wereldleiders, uit verschillende culturen het allemaal eens worden over iets is minimaal. Neem als voorbeeld het gebrek aan daadkracht van de UN of de EU.

Ja, en je schrijft het zelf al, en het gros van het koninklijk huis is lid van de Bilderberg groep. Zij kan dat doen, net zo als jij overigens als je uitgenodigd wordt.

Iedereen mag praten met wie hij wil, ook de koningin. De slavernij is voor iedereen afgeschaft.

De koningin mag over staatszaken praten als het kabinet daarmee instemt. De regering is verantwoordelijk voor haar optreden. Dat de koningin dus met de bilderberggroep spreekt zonder de instemming van het kabinet, mag zeker niet. Toegevoegd na 5 dagen: Privé mag ze natuurlijk spreken met wie ze wil, bij zaken die met haar functie te maken hebben heeft ze eerst toestemming van het ministerie van algemene zaken nodig. Een gesprek met de Bilderberggroep zal wel niet over de lekkerste recepten uit de Libelle gaan. Vergeet niet dat de koningin zich niet kan en mag verdedigen. Dat moet de verantwoordelijke minister doen. In dit geval is dat de minister-president.

Volgens mij mag de koningin praten met wie ze wil,daar is geen toestemming voor nodig.Wat ze daar vervolgens mee doet,is een ander verhaal en daar gaat de regering over. Wat ik trouwens wel jammer vind,is dat er zulke extreme positie's ingenomen worden door weldenkende mensen,als zou alles om een complottheorie gaan.Er wordt ook wel een hoop onzin gesuggereerd,maar dat betekent niet dat alles uit de lucht gegrepen is.Natuurlijk speelt het meeste zich áchter de schermen af.Het is me echter te veel om daar nu op door te gaan.We zullen zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100