TON zet rechts extremisten / foute mensen buiten de partij, waarom gebeurd niet hetzelfde bij de linkse partijen?

Voorbeeld : Van Bommel die meeloopt in een mars waar "Joden aan het gas" wordt geroepen etc.
Mensen binnen Groen Links met banden met Vrankrijk (krakersbolwerk waar o.a. ETA terroristen worden opgevangen) en relaties van Groen Links met de politiek tak van de ETA (Baskische Communistische Partij) en terreurorganisatie FARC (Tanya Niemeijer is via de Internationale Socialisten waar bijv. Tofik Dibi lid van is bij de FARC terecht gekomen).

Toegevoegd na 1 uur:
Aub geen reactie op de voorbeelden maar een antwoord op de vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je gooit een heleboel dingen door elkaar Van Bommel heeft dat nooit geroepen van joden aan het gas moeten. Dat waren andere mensen die meeliepen. dat is onderzocht en als van Bommel dit had geroepen was hij uit de partij gezet. En de sp Landgraaf heeft ook iemand van de kieslijst gehaald omdat hij de hitler groet bracht. Zo had je Wijnand Duyvendak van groen links die betrokken was bij diefstal van belangrijke gegevens die is ook uit de de politiek gegaan. zodra iemand van de linkse kant in overtreding is gegaan worden ze ook uit de politieke partij gezet. Toegevoegd na 2 minuten: Dat Rita Verdonk geen extreem rechtse personen wil in haar partij is de keuze van die partij. Het zal waarschijnlijk in de statuten staan waar een party lid aan moet voldoen

Misschien dat je een bron kan plaatsen zodat de dingen die je hebt opgeschreven kunnen worden gecheckt. Daarnaast, het is niet zo dat als TON partijleden uit de partij zet andere partijen daartoe verplicht zijn.

Linkse extremisten worden eerder vergeven omdat ze immers 'in het verleden goede bedoelingen' hadden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100