Mijn vriendin kan dood gaan door eerwraak/huiselijk geweld, wat moet ik doen ?

Beste mensen

Er worden jaarlijks in nederland veel vrouwen dood gemaak door een familielid of door hun ex partner. Ik vind het verschikkelijk en ik maak het ook mee op dit moment: een vriendin van mij is zwaar mishandeld en zij is op vlucht, zij word niet verdeer geholpen mensen !!!! ook niet door de overheid instanties terwijl zij alle bewijzen heeft zwart op wit plus getuigen
Na een lang verbleven in vrouwen opvang woont zij al 2 weken op zich zelf wachtend op de dood. Haar adres is zo makkelijk achter te halen bij verschillend instanties, vooral omdat zij gezocht word door mensen die toegang hebben bij de paar overheid instanties. Ik vind het verschikkelijk en haar verhaal heeft veel invloed op mijn leven. Het is zo erg om elke dag te denken dat zij misschien gevonden word en voor haar deur vermoord word…. :'-( .....Ik wil niet eens aan denken.Zij word zelf ziek en misschien binnen kort gek: Het is zo erg om te denken dat je op elke moment dood zou kunnen worden!
We hebben alles geprobeerd, maar haar adres blijft bekend.
IK wil haar niet kwijt zij is alles voor mij en zij heeft recht om te leven.
wat zijn de mogelijkheid, wie kan haar beschermen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bellen naar het steunpunt Huislijk geweld: 06-1262626 http://www.s-hg.nl/pages/ik_ben_%28mogelijk%29_getuige/huiselijk_geweld_/eerwraak_en_eergerelateerdgeweld.html Daar kunnen ze je verder helpen.

Heeft u al gedacht om de politie in te schakelen of een dokter. Die kunnen dan de nodige actie ondernemen om haar te helpen en de dader te interneren .

Misshien heb je iets aan deze links http://www.mindmasters.nl/eerwraak http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/eergerelateerd-geweld/hulp-bij-eergerelateerd-geweld Verder zou verbergen , een vermomming kunnen helpen. Ook is moord verboden in nederland zoals in artikel 289 (Hij=Hij/Zij) Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt, als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Je kan informeren naar een "blijf van mijn lijf huis" dat is een groot pand waar meer vrouwen worden ondergebracht die niet veilig zijn. Soms wonen er ook moeders met kinderen. Het adres is uiteraard geheim

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100