Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is nu precies het regeerakkoord?

Het oorspronkelijke regeerakkoord stond integraal online. Dit akkoord is echter opengebroken. In het nieuws hoor je wel over dingen die veranderd zijn, maar is dat nu alles, of is er meer? Waar kun je de huidige status van de afspraken over de komende vier jaar vinden, dus de oude afspraken die nog gelden en de nieuwe afspraken die erbij zijn gekomen?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
695

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Die kun je heel simpel vinden op de site van de rijksoverheid daar stond het oude regeerakkoord maar ook het nieuwe, inclusief de financiële bijlagen(financieel beeld en begrotingsregels).

Lekker taaie kost voor een druilerige dag.
(Lees meer...)
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

het voorlopige regeerakkoord stond inderdaad online. Op dit moment is er nog geen nieuwe versie van het regeerakkoord te vinden. Pas als het definieve plan er ligt zal dit gepubliceerd worden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Antoni
11 jaar geleden
Ik ben erg benieuwd of het vernieuwde regeerakkoord ook nog wordt gepubliceerd op www.kabinetsformatie2012.nl of dat het alleen officieel wordt gepubliceerd op een website van het Ministerie van Algemene Zaken.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding