Wat wordt er besproken op de Bilderberg conferentie?

Ben benieuwd wat er allemaal wordt besproken en wie er zoal komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uhhh.... Het is een groot satanisch bolwerk, dus wat er zoal besproken word: Manier om mensen nog meer te beïnvloeden via TV, muziek, film, chemtrails, reclame, pretparken, etenswaar en weet ik het wat! Niets goeds dus. Mensen zoals Beatrix, Pechtold, Polman (van unilever) en Rutte zijn bij deze vrijmetselaarsconferenties te vinden. Het is niet voor niets dat wij 'burgers' steeds meer E-nummers eten, hersenspoelende tvprogramma's bekijken, dommere muziek luisteren en denken dat de 'DevilHorns' ILoveU betekend! Toegevoegd na 36 minuten: Wat ook Torcida dus ook zegt in de reacties!!!

door de verslechterde relatie tussen de u.s.a. en europa werd de eerste bilderbergconferentie georganiseerd in 1954. initiatiefnemers waren prins bernhard, de belgische ex-premier paul van zeeland, de unilever topman paul rijkens en de pool józef retinger. deze politieke conferenties hadden een zeer geheim karakter. informatie uit bron: Bilderbergconferentie De Bilderbergconferenties zijn politieke bijeenkomsten met een besloten en streng geheim karakter waarbinnen internationale beeldvorming en ideeën centraal staan. Deelnemers zijn invloedrijke figuren uit de Westerse wereld, voornamelijk uit het bedrijfsleven, politiek, wetenschap, media en de financiële wereld. Daardoor zouden mensen van verschillend allooi en verschillende opvatting eerder geneigd zijn om deel te nemen. Deelname geschiedt slechts na persoonlijke uitnodiging. Toen minister Joseph Luns eind jaren 50 geheel onaangekondigd tot tweemaal toe zonder uitnodiging de conferentie trachtte binnen te dringen, werd hij op last van prins Bernhard en een Rockefeller-telg geboden het pand te verlaten. Volgens Bernhard in Andere Tijden was Luns te anticommunistisch en te kritisch geweest tegenover de doelen van de Bilderbergconferentie. Toegevoegd na 6 minuten: Er werd onder meer van gedachten gewisseld over de houding tegenover het communisme, het communisme in Europese landen als Frankrijk en Italië, de Korea-oorlog en de Europese integratie. Prins Bernhard was voorzitter van de conferentie. Iedere genodigde had acht minuten spreektijd, maar ook buiten de zittingen om was er veel contact tussen de genodigden. Dit zorgde ervoor dat aan het eind van de conferentie de sfeer tussen de deelnemers erg goed was. Toegevoegd na 43 minuten: antwoord op je vraag: besproken wordt de politieke toestand van de wereld, door wereldleiders.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

Zeer duistere zaken als je het mij vraagt. -Welk land zullen we deze keer plat bombarderen? -Hoe kunnen we nog meer geld bij elkaar graaien? -Hoe kunnen we het grote publiek dom houden? -Hoe kunnen we invloed blijven uitoefenen op de massa media? -Hoe kunnen we de publieke opinie beinvloeden? et cetera.... Ik heb geen hoge pet op van die ''bijeenkomsten''. Ik vind het nog verontrustender dat onze Koningin Beatrix daar aan mee doet, en dat Prins Bernhard 1 van de ''founders'' is van de Bilderberg group. Naar mijn idee is het doel van de Bilderberg group voornamelijk 1 wereld regering, en 1 wereldmunt. De eerste stappen zijn al gezet met de Europese Unie en de Euro. Zal niet lang meer duren voordat dat 1 Wereld Unie zal worden, en 1 Wereld Munt. Laast had ik al ergens gelezen dat er een plan was om de Europesche Parlement de bevoegdheid te kunnen geven om Nationale Regeringen te ontslaan wanneer zij vinden dat die ''ondermaats'' scoort. Met andere woorden, als je de Europesche Parlement tegen werkt, kan je rekenen op opheffing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100