Had deze demonstratie verboden moeten worden?

Of is het een goede Eye-opener?
http://www.nuvideo.nl/opmerkelijk/33075/naakt-protest-tegen-bont.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zal zeker voor sommige mensen (individuelen) een indruk hebben achter gelaten en voor sommigen misschien wel een eye-opener. Maar aangezien ze het al 4 jaar doen trekt de overheid zich er duidelijk weinig van aan. Opzich een goede actie, (vind ik persoonlijk).. máár ik moet ook zeggen: Dat er dan wel andere manieren zijn om iets gedaan te krijgen. Aan de andere kant, dit trekt de aandacht flink. Moet je maar kijken: Het nieuws bereikt Nederland! Dus ik denk dat je het van twee kanten kunt bekijken. Ik zelf vind het voor individuelen wel goed. Maar de overheid trekt zich hier dus niks van aan. (Zonde eigenlijk, want dieren lijden vreselijk.. en dat zou verboden moeten worden) Toegevoegd na 1 minuut: ps. Ik vind niet dat de demonstratie verboden had moeten worden. Het zal vast en zeker een aantal mensen wakker hebben geschud. Zolang ze anderen er niet 'lastig' mee vallen, zie ik niet in waarom het verboden moet worden. Dan zijn er wel ergere dingen die verboden zouden moeten worden.

Verboden niet, als ze anderen er niet mee lastig vallen tenminste. Ik hoor alleen dat ze het al vier jaar doen, maar kennelijk heeft het weinig resultaat, buiten harde tepels....

Hoe dit in Madrid werkt weet ik niet precies, maar in Nederland is naaktloperij al verboden. Artikel 430a, Wetboek van Strafrecht: "Hij die zich buiten een door de gemeenteraad als geschikt voor ongeklede openbare recreatie aangewezen plaats ongekleed bevindt, op of aan een voor het openbaar verkeer bestemde plaats die voor ongeklede recreatie niet geschikt is, wordt gestraft met een geldboete van de eerste categorie."

Wat mij betreft niet. Maar ik begrijp sowieso niet dat er in veel maatschappijen zo moeilijk gedaan wordt over bloot. Er bestaan outfits die wettelijk in het openbaar gedragen mogen worden die een stuk schokkender zijn dan een bloot lichaam.

Ik vind van niet, ze proberen zo de aandacht erop te vestigen en dat lukt natuurlijk beter om jezelf te besmeuren met bloed. Ik kan hier vierkant achter staan. Vooral opmerkelijk tijdens het filmpje vond ik de mevrouw in het bontjasje (1 min 2) die snel wegdraaide met haar hoofd.

Ha, die Taurus; Nee hoor, ze doen niemand kwaad en het is een duidelijke manier om aandacht op die zaak te vestigen.

nee ik vind dat iedereen in zijn of haar nakie mag lopen al dan niet in bloederige vloeistoffen gehuld,maarook iedereen mag als hij of zij dat wil in een bontjas lopen als hij of zij dat wil,en wreedheid tegen dieren heeft niets te maken met het al dan niet dragen van bont of werken voor de bontindustrie,er worden meer dieren wreed behandeld door onbekwame huisdierbezitters dan door proffesionals die leven van hun dieren

Nee hoor waarom zou die verboden worden. Ze hebben helemaal gelijk in.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100