Wat is de beste manier om Nelson Mandela te ontmoeten?

Het lijkt me een fijne vent, namelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vriend worden van Ruud Gullit en volgend jaar naar de WK voetbal in Zuid-Afrika gaan. Dan zal je vast een keer doel treffen, maar wel ervoor gaan hoor!

Ik denk dat de kans dat er morgenochten briefjes van 500 euro uit je poepert groeien groter is! Maar je zou kunnen proberen iets wereldverbeterend tegen apartheid te realiseren, wellicht maak je dan een minuscuul kansje...

Ik zou hem opbellen en een afspraak maken. Zonder afspraak bij hem langsgaan lijkt me niet echt beleefd.

Zoek zijn adres en ga erheen, hij zal je ontvangen... Maar wees wel snel, hij gaat binnenkort dood...

Maak je verdienstelijk. Bijvoorbeeld bij 46664, Mandela's global HIV/AIDS awareness group. Dan komt het allemaal goed, kijk maar:

Bronnen:
http://www.cnn.com/2009/WORLD/africa/06/22...

Contact opnemen met de zuidafrikaanse overheid, kijk eens of daar een contactadres is waarmee je Nelson Mandela kunt schrijven of mailen. Kans is klein dat het lukt, maar misschien toch het proberen waard. Of eens informeren of en wanneer hij zich op bepaalde openbare gelegenheden laat zien, en hierbij aanwezig zijn.

Ff een mailtje sturen naar nmfHAAL@DITWEGnelsonmandela.org: of je 'm mag interviewen voor je blad (bedenk maar een blad, of verkoop je interview aan een blad achteraf).

Geen schijn van kans als je geen vip bent, anders ging ik met je mee. Je zou naar de nu actuele musical "Amandla!Mandela!"kunnen gaan om je een avondje te "warmen" aan de ode van deze bijzondere man

Erzijn een boel fijne venten en ik laat dat zo blijven door ze NIET te ontmoeten! Wordt je ook niet ontgoocheld. Buiten dat lijkt me de kans miniem,maarstuur hem een brief,wie weet....

Met genoeg doekoes..!

Ik weet niet of het makkelijk is om Nelson Mandela te ontmoeten! Maar schrijven kan altijd en grote kans dat je iets terug ontvangt. Ik heb Desmond Tutu (mijn grote held) eens een brief geschreven en ik kreeg een handgeschreven kaartje terug! Ik zou Desmond heel graag een keer willen ontmoeten. Ik ben overigens niet katholiek of gelovig- maar Desmond Tutu heeft mijn hart gestolen met zijn opvattingen, humor en kijk op het leven. Nelson is natuurlijk ook een fantastisch persoon :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100