Welke van de PVV voorstellen van de afgelopen halfjaar zijn aangenomen?

" De Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid heeft de afgelopen anderhalf jaar een groot aantal voorstellen gedaan om tot zo'n beter en sterker Nederland te komen... In dit verkiezingspamflet geven wij - kort en krachtig - onze belangrijkste voorstellen weer"

zie : http://www.pvv.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=788&Itemid=139

Ik tel er 88, en dat zijn dan alleen nog de belangrijkste!
Maar welk percentage scoort de PVV nu eigenlijk?
Voor mijn gevoel heel laag en dus een verloren stem?

Toegevoegd na 29 seconden:
halfjaar mz. anderhalf jaar....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is niet van belang welke voorstellen aangenomen zijn, het is een feit dat door de pvv dingen in de politiek verandert zijn, wat andere ook beweren de pvv heeft invloed op politiek Nederland. Er zijn zaken die de pvv geroepen heeft waar de oudere gevestigde partijen tegen waren maar waar een jaar later in andere vorm de andere partijen ook in die lijn een beleid uitgezet hadden. Het succes in de politiek is niet altijd af te lezen in aangenomen voorstellen maar meer in het veranderen van een denkwijze. ongeacht mijn politieke voorkeur

Inderdaad een verloren stem. Maar je denkt na..... dat is zowiezo al iets dat PVV-ers niet doen.... Zij zeggen alleen wat ze voelen, niet wat ze denken.

Tsja, als oppositie partij is het sowieso lastig om een voorstel door te drukken. Daarom is het geen verloren stem; Dan zou je alleen op de regering parijen moeten stemmen. Doordat een partij, in dit geval de PVV, voorstellen inbrengt, stemt. vragen stelt enz. kunnen ze hun standpunt innemen en verdedigen en daardoor uiteindelijk de stem van PVV-kiezer laten horen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100