Moet Nederland alle banden met Afghanistan verbreken?

Naar aanleiding van een stukje uit de Telegraaf (http://www.telegraaf.nl/buitenland/4608529/__Geen_seks___Vrouw_uithongeren__.html). Natuurlijk betreft het hier wel het roddelblad van wakker Nederland, maar als dit waar is zou Nederland nog wel zaken moeten willen doen met dit soort landen?

Wat mij betreft kappen we gewoon met Afghanistan als dit soort walgelijke wetten worden aangenomen dit totaal in gaan wat imo menselijk is. Op zijn minst zou de ambasadeur op het matje moeten worden geroepen en ook zou wat mij betreft ontwikkelingsgeld moeten worden stop gezet. Want ik vind dit echt walgelijk en moet er bijna letterlijk van kotsen van dit soort onmenselijke gedrag.

Weet jij het antwoord?

/2500

En zo zullen ze in Afghanistan wel weer walgen om onze naaktstranden, rosse buurten en dat filmpje van die enge peroxidepoliticus. Hier in Nederland hebben vrouwen ook eeuwenlang bijna geen rechten gekend en hebben 'we' ook veel bekrompen, onmenselijke, stompzinnige en idiote wetten gehad. Die wetten zijn niet door een buitenlandse bezettingsmacht veranderd maar door het Nederlandse volk zelf. Voor de Afghanen zijn de Nederlanders daar een buitenlandse bezettingsmacht, net als de Russen voorheen en hebben we daar dus sowieso niets te zoeken. Dus denk maar niet dat de Afghanen een traantje zullen wegpinken als we daar weggaan, integendeel. Het zijn uiteindelijk de Afghanen zelf die hun land moeten inrichten en besturen, hoe fout bepaalde wetten van hun ook in onze oren klinken. Ik ben er dus wel voorstander van dat de Nederlanders daar weg moeten, maar niet om deze reden. We hadden daar in de eerste plaats helemaal niet naar toe moeten gaan. Want een ander land kolonialiseren, dat is net zo goed walgelijk.

En wat wil je ermee bereiken als je alle banden met Afghanistan verbreekt? Ik denk niet dat ze daar ook maar 1 seconde last van hebben daar.... Politieke druk uitoefenen heeft m.i. wel effect maar het is de vraag of we ons daar mee moeten/willen bemoeien.

Je hebt gelijk. Word ook tijd dat mensen hun ogen open doen. Maar is met zoveel gebeurtenissen......... Waar zijn de gevreesde atoomwapens die ze zochten in Irak? Ales is in de wereld geholpen om een excuus te maken voor nog meer middelen in de wereld te krijgen om alles te controleren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100