Waarom grijpt de navo nou eigenlijk echt in in Libie?

Waarom doen ze dat niet in andere landen waar ook wrede oorlogen gaande zijn tussen volkeren.

Is het nou echt zo dat de navo burgers probeerd te beschermen??

In de golf van de onrust in de arabische wereld en het aftreden van staatshoofden is binnenkort waarschijnlijk syrie.. aan de beurt. In syrie valt weinig olie of andere grondstoffen te halen. Daar zal de huidige president Assad (absoluut geen lieverdje) zijn eigen burgers net zo hard of zelfs nog harder gaan bestoken dan kadafie.

Ik ben benieuwd of de navo daar ook zal gaan ingrijpen.. of dat ze dan met een lullig smoesje komen aanzetten dat ze al in iraq, afganistan, en libie zitten en dat syrie er niet nog eens bij kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het antwoord luidt: olie. Dezelfde reden als waarom Khadaffi zolang toegejuicht is door alle machthebbers, terwijl echt wel bekend was dat hij niet deugt. Nu gaan ze de rebellen steunen met wapens. Waarom doen ze dat? Antwoord: wapenhandel. Het is goed dat Nederland er zich zo min mogelijk mee bemoeit.

Dit zijn allemaal geplande oorlogen door Freemasons. Oftewel The illuminati. En jah ze bestaan wel degelijk, onlangs ook op Discovery channel bevestigd met een documentaire. Kijk ook op youtube. Niks gebeurt per toeval. Elke land heeft van die geheime hoge pieten die onder elkaar alles jaren vantevoren regelen.

De belangrijkste reden is dat de olieproductie stil komt te liggen. Je merkt nu ook al dat de prijzen hoog zijn, dat komt door de onrust in het midden-oosten. Want als de productie afneemt, is er meer vraag dan aanbod en dan zal de olie prijs stijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100