Europees hof verbiedt paspoortdatabase?

Zijn dit nou positieve ontwikkelingen? Of juist negatieve ontwikkelingen?

Ter aanvulling mijn mening :

Elke bezitter van een elektrotechnisch paspoort -is een explosief doel op zich Die Chip in dat paspoort -is makkelijk te kopiëren [is bewezen op afstand afleesbaar]- en daarom [als "actief" elektrisch/ elektronisch onderdeel] "eveneens"te activeren voor 'Bom-aanslagen'. Met passieve paspoorten was dit niet mogelijk.U kunt weigeren. Uw veiligheid is totaal niet gegarandeerd

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de chip te activeren is voor bom aanslagen , vind ik dit een prima maatregel. Maar verder zijn al je gegevens toch al bekend bij de overheid en diverse instellingen? Daar zou ik me dan niet zo druk meer over maken.

wat ik eerlijk gezegd zorgelijker vind is dat er enkele honderden mensen alleen al toegang moeten hebben tot de landelijke database om dit gehele systeem draaiende te houden. die uitspraak zal er niet voor niks zijn geweest wanneer er aardig wat specialisten alleen al de versleuteling zwak vinden en we hebben het over de persoonlijke gegevens van pakweg 16 miljoen mensen vind ik dit wel het slechtste project ooit gerealiseerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100