waarom bedenkt de overheid altijd allerlei oplossingen en methodieken zonder ooit eens te vragen of er behoefte aan is?

Volgens mij kan de overheid veel geld besparen door eens niet zelf oplossingen te bedenken voor (niet) bestaande problemen. Waarom vraagt de overheid niet eens waar behoefte aan bestaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat moet die overheid dan aan met al die figuren, die dat soort onzin bedenken? Zo blijven ze tenmiste van de straat. Het zijn voornamelijk personen die vaak geen idee hebben, hoe er in de praktijk aan toe gaat.

Het is precies andersom. De overheid heeft nog maar weinig geld uit te geven door de bezuinigingen, en zal wel 20 keer nadenken voor er iets op poten wordt gezet, (dat geld kost) of er ook echt behoefte aan is. Of het altijd goed gaat, dat is iets anders. Waarschijnlijk is hier iets anders aan de hand. De overheid bedenkt iets, waar jij geen behoefte aan hebt. Dat kan gebeuren, maar mogelijk heeft je buurman er wel behoefte aan. Om het jou steeds persoonlijk te vragen is onmogelijk, maar er zijn genoeg instanties die jou min of meer vertegenwoordigen, en zo krijgt men een aardig beeld waar behoefte aan is. De meeste mensen zullen zich iets anders afvragen dan jij. Zij zullen vragen "waarom schaft de overheid van alles af, waar wèl behoefte aan is?"

De postbus 51 spot zijn informatie spot zeer nuttig denk ik. Om een mensen aan het werk te krijgen probeert de overheid ook allerlei zaken te ondernemen. Dat er mensen zijn die vinden dat dat niet aansluit is dan jammer. Misschien moet die mensen duidelijk gemaakt worden dat ze gewoon op onze zak leven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100