hoe kan ik het beste (modern) hebreeuws leren?

les nemen in vast het beste maar daar heb ik geen tijd voor (helaas)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier een paar links, welliswaar allen engels. http://eteacherhebrew.com/ http://hebrewresources.com/viewpage.php?page_id=57 http://milingua.com/ Ook bij http://www.joodsstudiecentrum.nl/Cursussen.htm kun je cursussen volgen Of kijk eens in je buurt. Soms zijn er mensen die les geven in een kleine groep.

Als je in of dichtbij een stad woont die een synagoge heeft kun je daar eens vragen of er mensen zijn die je les kunnen/willen geven. Toegevoegd na 10 minuten: Je kunt al een heleboel leren uit zo'n boekje uit de serie Wat & Hoe (Kosmos taalgidsen). Ik weet niet of die van Hebreeuws nog in de handel is; de mijne is de 7de dr. uit 1996. Het ISBN nummer is 90 215 1834 1. Als je dat nummer opgeeft bij de boekhandel kunnen ze je meteen vertellen of hij nog te krijgen is. Ik heb de mijne (al jaren geleden) bij De Slegte gekocht dus dat is ook een optie. Toegevoegd na 10 minuten: Je kunt al een heleboel leren uit zo'n boekje uit de serie Wat & Hoe (Kosmos taalgidsen). Ik weet niet of die van Hebreeuws nog in de handel is; de mijne is de 7de dr. uit 1996. Het ISBN nummer is 90 215 1834 1. Als je dat nummer opgeeft bij de boekhandel kunnen ze je meteen vertellen of hij nog te krijgen is. Ik heb de mijne (al jaren geleden) bij De Slegte gekocht dus dat is ook een optie.

De Synagoge in Enschede geeft op dit moment een twee-wekelijkse cursus! Toegevoegd na 54 seconden: ..en het is hartstikke moeilijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100