Is de Roodharigendag een verpakte marketingtool om de locatiestad Breda te promoten?

www.roodharigen.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens sommige berichten sterven roodharigen uit. Natuurlijke roodharigen zullen over 100 jaar vrijwel niet meer bestaan. Reden te meer, om zo´n dag te organiseren, zodat iedereen nog even goed kan genieten van al die mooie roodharige types. Breda en Coebergh liften natuurlijk een beetje mee, maar hoofddoel is, om de redheads in het zonnetje te zetten.

Bronnen:
http://www.roodharigen.nl

Nee niet de stad, maar de drank die er achter zit. Coebergh

Nee. De achtergrond: "Kunstschilder en organisator Bart Rouwenhorst zette in 2005 een oproep in de krant voor roodharige vrouwen en meisjes om model te staan voor zijn schilderijen. Uitgangspunt was het vinden van 15 modellen. Er werd echter massaal gereageerd. Zo massaal dat Rouwenhorst besloot samen met Jan Eijsbouts, eigenaar van Cultureel centrum InDeBrouwerij, een heuse Roodharigendag te organiseren."

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Roodharigendag

Alle speciale dagen zijn gericht op commercie. Of het nu moederdag is of vaderdag of verzin maar welke dag. Het is werkelijk belachelijk dat alles zo commercieel moet.

Als ze me betalen om erheen te komen wil ik ze best promoten hoor :D Het klinkt iig wel zo. Het lijkt me wel leuk maar beetje ver voor mij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100