Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Weet iemand de naam van deze schilderijen?

deze schilderijen met fruit had ik ooit in een pub zien hangen en ik had ze gemaild of zij de naam hiervan wisten maar helaas heb ik hier geen antwoord op gehad . zo weet iemand de naam of kunstenaar van deze schilderijen met fruit figuurtjes erop . Zie foto hieronder

Picture for question
een jaar geleden
1.4K
pauls
een jaar geleden
ik plak voor de zekerheid de link van de website zodat de schilderijen beter te zien zijn https://www.royal-oak-chichester.co.uk/gallery
pauls
een jaar geleden
dankjewel antoni
Antoni
een jaar geleden
@pauls, graag gedaan!
Fable
een jaar geleden
Ik zie dat de vraag al beantwoord is. Als tip nog even: dit soort dingen kan je met Google Lens heel snel vinden. Ik bedoel niet dat je dit soort vragen niet mag stellen, maar dan weet je het voor de volgende keer!
Antoni
een jaar geleden
@Fable, je kan nog proberen de naam te vinden van het zesde en het zevende schilderij op de foto. Dat is mij niet gelukt!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het schilderij helemaal links heet Gangster Martini (2 Shots and a Splash) en is van Michael Godard. Waarschijnlijk is de hele serie schilderijen van hem.
Je vindt ze op zijn website. Het eerste schilderij op https://www.michaelgodardartgallery.com/collections/michael-godard-limited-edition-martinis/products/gangster-martini-2-shots-and-a-splash.

Het tweede schilderij van links heet 7 Deadly Zins, ook van Michael Godard. Zie https://www.michaelgodardartgallery.com/collections/michael-godard-limited-edition-wine-spirits/products/7-deadly-zins-1.
Nummer 3 vind ik niet terug op zijn website.
Nummer 4 heet Passion for Fashion. Zie https://www.michaelgodardartgallery.com/collections/michael-godard/products/passion-for-fashion.
De rest vind ik ook niet terug.
.
Op een andere website vond ik nummer 3 wel terug. Het heet Getting Lucky. Zie https://michaelgodard.com/portfolio/getting-lucky/.
Nummer 5 is Caught the Cork volgens https://michaelgodard.com/portfolio/caught-the-cork/.
Het achtste schilderij is 7 Heavenly Chards. Zie https://michaelgodard.com/portfolio/7-heavenly-chards/.
.
Op deze website https://michaelgodard.com/portfolio/7-deadly-zinz/ wordt het tweede schilderij 7 Deadly Zinz genoemd, dus met zowel aan het begin als aan het eind van het laatste woord een z.
.
Zijn eigen website is overigens die laatste: https://michaelgodard.com/, voor zover ik kan nagaan.
.
De naam van het eerste schilderij is Gangsta Martini 2 Shot and a Splash op https://michaelgodard.com/portfolio/gangsta-martini-2-shot-and-a-splash/, dus ook met wat verschillen met de naam ervan op de andere website.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 09 juni 2022 14:15: tekst
Plaatje bij antwoord
Antoni
een jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding