kan iemand mijn metaaldetector vondsten identificeren?

weet iemand iets af van de volgende spullen?
een soort van bobbel.. lijkt op de helft van zoon kleine knikker bruin lijkt op brons is niet magnetisch is metaal en is een knoopje of zoon soort.. er staan soort van scheuren op ofzo weet iemand wat dit is?

volgende is een knoopje ook, denk ik.. achterkant heeft een pinnetje, dik en bot niet speldachtig, en rondom het middenpunt waar het pinnetje ingaat zit een ster of bloem? daarom een rondje , de rand is gekarteld en voorkant is ook wat rondjes met iets in het midden wat op een zon lijkt of ook iets rond met hoeken!

3de item is in mijn achtertuin gevonden
soort van vogel, duif vermoeddelijk die naar rechts kijkt met een ringetje eraan ( hangertje geweest? ) in het licht lijkt het sporen te hebben van goud.. ( verguld? ) in mijn achtertuin gevonden en hier woonden amerikaanse pilotenstel dus misschien verband?

ik heb nog veel meer vragen over andere vondsten maar dit wil ik nu graag weten!

Weet jij het antwoord?

/2500

De onderste twee zijn horen waarschijnlijk bij elkaar, net als de "spijkers" van een spijkerbroek. Maar dan als insigne (rang) van een epaulet. De bovenste is een vredesduif. Alles bij elkaar lijkt me je suggestie "amerikaanse piloten" niet onmogelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100