weet iemand toevallig welke lettertype dit is? of een die erop lijkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraag is nog niet beantwoord, en ik doe alleen maar een poging om je toch een antwoord te geven. Om te gokken wat voor lettertype dit is zijn er in ieder geval 2 problemen. - de afbeelding is erg klein. - ik heb de indruk dat de tekst over een andere tekst heen is gezet, en dat geeft een onduidelijk beeld. Ik kom niet verder dan dit lettertype, maar geef toe dat er ook veel zaken zijn die niet kloppen. http://www.myfonts.com/fonts/hubertjocham/flavour/semilight/ Bovendien kun je je afvragen, of dit lettertype wel in te delen is in bestaande fonts. Vergelijk dat met b.v. graffiti. Dat zijn ook meestal teksten, die niet in te delen zijn. De kunstenaar ontwerpt hier zijn eigen lettertype. Misschien zou je wel kunnen stellen, dat hoe lastiger het is om het in bestaande lettertypes in te delen, hoe origineler het is. Geen sluitend antwoord, maar hopelijk heb je er iets aan.

Ik vind hem het meest op "Edwardian Script ITC" lijken. Dit is een word lettertype. Heb hem zelf op 2007 gevonden, maar ik weet niet of je hem ook op 2003 hebt bijv. Vaak is het wel zo dat de tatoeëerder de tatoeage zelf ontwerpt en zijn eigen stijl dus hanteert of een bepaalde draai geeft aan een lettertype. Succes met je zoektocht. Toegevoegd na 3 minuten: Palace Script MT of Vivaldi zouden ook mogelijkheden kunnen zijn (eveneens gevonden in Word 2007)

Waarschijnlijk is dit lettertype een creatie van de tattoo-artiest zelf, maar op onderstaande link (zie bronvermelding) kun je veel van dit soort fonts vinden en vergelijken. Succes!

Bronnen:
http://www.fontspace.com/category/calligraphy

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100