Is er een plek op internet waar de foto's van de zilveren camera winnaars wordt besproken?

In een discussievorm

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik zou wel willen weten waarom die foto van Joost vd Broek nu zo sterk is? Uit alleen het beeld (zonder tekst) kan ik niet opmaken dat dit om dat onderwerk ging. Je zit alleen de multiculturele samenleving.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de national geographic site gaan ze er een beetje over in discussie. Maar een hoogwaardig forum over fotografie heb ik nog niet er op kunnen betrappen dit te bespreken. Het jurierapport vertelt vrij nauwkeurig wat zij zo goed vinden overigens: Deze foto geeft een glashelder beeld van Nederland anno 2011: een multiculturele samenleving waarin ongeduld, agressie en de neiging om het recht in eigen hand te nemen de overhand lijken te krijgen. Joost van den Broek laat dit zien door tussen de mensen, maar toch op gepaste afstand te gaan staan. Zoals het een goed fotojournalist betaamt.

je kunt kijken op de site van Villamedia. Hier wordt aandacht besteed aan de winnende foto. De foto geeft een goed beeld weer hoe de Nederlandse maatschappij tegenwoordig de randen opzoekt van het recht in eigen hand nemen.

Bronnen:
www.villamedia.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100