Weten jullie waar ik deze armband kan kopen ?

Ik heb dus een hele mooie armband gezien. Ik zou hem graag willen kopen in een winkel. Maar ik vind hem niet. Ik heb er wel een afbeelding van gevonden. Dus jullie kunnen hem zien. Dus als jullie weten waar je hem kan kopen alsjeblieft dan antwoorden want ik wil hem al heel lang ! Alvast Bedankt !

Toegevoegd na 4 dagen:
Ik woon wel in belgië weet iemand waar ik ze daar kan kopen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal kan je ze kopen op de markt , ik heb de mijne in Maastricht gevonden maar kan me de naam van de winkel niet herinneren :o

Dat is een zogenaamde icoon-armband ; op die term kun je zeker ene paar hits vinden, zowel nieuw als tweedehands. Het is in principe gewoon een ' 'marktdingetje' , dus niet duur en vrij breed verkrijgbaar.

Bronnen:
http://verkoop.donkiz.be/redir?rd=s&z=c&w=...
http://www.2dehands.be/verzamelen/overige-...
http://www.glamrockclothing.nl/a-13215854/...

Toevallig hoorde ik de naam van deze armband (soms is het een voordeel als je tussen paar middelbare scholen woont en je leerlingen en DIEP gesprek tegenkomt in de Super :)) Het is een Spaanse wensarmband! Online ook te kopen als je niet in de buurt woont en wel hier: http://www.mangala.nl/spaanse-wens-armband-p-1387.html?osCsid=ace4aaa4dcfc56a20005abe88880ed52 Is een klein deeltje van je wens nu al in vervulling haha? ;)

Die heb ik laatst nog in de V&D zien liggen!

Kijk eens op www.tantesoeza.nl Toevallig de webshop van mijn vrouw. Even onder het kopje Bbbrasil kijken. Dit zijn sieraden die door Braziliaanse monniken gemaakt wordt. Misschien zit de armband, ( en misschien wel een andere) erbij. Laat maar effe weten. Suc6 met je zoektocht.

Laatst nog bij de Action gezien.

In de action en kuci muci en op de markt en in de kapel die naast de kerk ligt. ( bij de meeste toch.) ik hoop dat je er eentje zult vinden.

Bij de action en ik heb hem ook daarvandaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100