Is deze verzameling oude (sommige Emaille) blikken wat waard? http://www.flickr.com/photos/59278538@N08/5421473853/lightbox/

Ik heb een verzameling oude blikken op mijn zolder liggen. (zie afbeeldingen) Ik vind het zonde om ze weg te gooien. Vertegenwoordigen deze blikken een waarde?

http://www.flickr.com/photos/59278538@N08/5421473853/lightbox/

Weet jij het antwoord?

/2500

Op marktplaats kun je zien dat veel mensen deze blikken voor weinig kwijt willen, aan jou te oordelen ofdat je deze prijzen de moeite waard vind

Bronnen:
http://kopen.marktplaats.nl/ps/verzamelen/...

Ze hebben vooral nostalgische waarde. Ik herken het koekblik van mijn moeder. Zoiets. Het is maar net wie je treft en waar je ze te koop aanbied. Ik zie ze ook wel regelmatig op rommelmarkten. Verzamelaars heb je voor van alles en nog wat.

Er zijn enkele mooie bij en verschillende van oudere datum. NIet weggooien en als je ze wilt verkopen moet je er voldoende voor krijgen. Indien er mensen zijn die één bepaalde doos willen, stel als voorwaarde er een mindere interessante bij te kopen. Hou ze anders bij, het is al een behoorlijke verzameling die niet in waarde vermindert. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100