Is er een site waar ik kan oefenen om engelse briefen te schrijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dit is niet wat je bedoelt maar kijk hier eens: http://www.schooltv.nl/eigenwijzer/?site=site_eigenwijzer&nr=2157326&vak=1540594&thema=1540582&onderwerp=1540580&item=2344469&template=templates/infoblok.jsp Toegevoegd na 26 minuten: http://examen.kennisnet.nl/vmbo/oefenexamens/gltlalgemenevakken (hier staan oude examens voor je ook schrijf opdrachten bij krijgt, daar kan je dus oefenen en ook gelijk op de moeilijkheid van je examen)

Ik type mijn tekst in het Nederlands en vertaal het op mijn p.c. in het engels, als je dat dan gaat lezen kan je erg veel leren. Je kan ook eerst je eigen vertaling maken van je eigen tekst, het dan laten vertalen met je p.c. en dan vergelijken met je eigen engels, dan haal je zo je eigen fouten er uit.

Je moet wel eerst Nederlandse brieven kunnen schrijven. En dan vertalen, bv met behulp van een woordenboek. Als het naar een vriend of vriendin is, maakt het niet zoveel uit als je fouten maakt. De indeling van een brief in het Engels is hetzelfde als je in het Nederlands doet. Dus Dear ,,,, Today I spent a lot of time, translating all the words I like to tell you. Lots of love Toegevoegd na 1 minuut: Of zoals Eddy zegt, met je vertaalprogramma op de pc. Toegevoegd na 2 minuten: maar dan moet je Nederlandse spelling wel zo correct mogelijk zijn, anders komt het vertaalprogramma er niet uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100