Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan je ergens je engelse brief naar sturen die, die brief dan kan controleren?

Ik moet een Engelse brief schrijven, maar ik wil weten of die goed is. Weet iemand waar ik die brief naar toe zou kunnen sturen om te controleren?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Taal
1.2K
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Naar vrienden of familie of zo, andere mensen hebben hier een opleiding voor gedaan en zullen daar geld voor willen hebben want het is hun werk,

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het beste is het als je iemand kent die dat voor je wil doen in ruil voor iets wat jij voor die persoon kunt doen maar niet iedereen kent dat soort mensen helaas.

Je kunt een forum opzoeken en hopen op het beste, bijv hier:
http://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1757326

Je kunt ook goed kijken naar deze website met veel voorbeelden: http://www.languagelab.nl/brieven.html

Verder is vertalen en checken gewoon een beroep, je zult ook weinig timmermannen vinden die gratis even voor jou een stoeltje maken.

Als je er voor wilt betalen kun je dat natuurlijk op die manier vragen op facebook of iets dergelijks, gewoon een oproepje doen maar neem dan ook echt iemand die een opleiding daarin heeft gedaan en van nl naar eng heb je eigenlijk een native nodig (je vertaalt namelijk NAAR je moedertaal over het algemeen).

Als je er voor wilt betalen en je kent niemand kun je op marktplaats terecht: http://www.marktplaats.nl/z.html?query=vertalen&categoryId=0&postcode=2152JM&distance=0 bijv hier: http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/cas/diensten-en-vakmensen/vertalers-tolken-en-tekstschrijvers/1000911101-marijke-overdorp-vertalingen-voor-vertalingen-ne-en-en-en-ne.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Heel erg bedank!!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding