Waar vind ik een goede en niet te dure curcus spaans voor een 16 jarige?

Ik ben net klaar met de examens en lang vakantie. Altijd al graag spaans willen leren dus dit lijkt me een goede mogelijkheid! Waar vind ik een leuke, niet al te dure curcus? Ik wil en zeker om de dag mee bezig zijn!

Toegevoegd na 1 minuut:
Sorry de laatste zin moet zijn; Ik wil er zeker om de dag of iedere dag mee bezig zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via http://educatie.ntr.nl/cursusspaans/ kun je een gratis cursus Spaans volgen, via je eigen tempo en online. Een goede manier om te beginnen, lijkt me. Anders kun je op http://www.spaansleren.info/spaans/index.php?p=spaans_leren_in_nederland per provincie een taalinstituut bij jou in de buurt vinden, waar je lessen Spaans kunt volgen. Alvast veel succes! Het is overigens wel handig als je op de middelbare school al Frans had, lijkt wel een beetje op Spaans en kan je al op weg helpen!

Ik gebruik een Assimil om vreemde talen te studeren en dit is nog steeds de beste cursus, alom geweten. Hij kost maar +/- € 75 maar het voordeel is dat u kan studeren wanneer het u het beste uitkomt en in uw eigen tempo, dit kan niet in avond of weekend onderwijs.

Bronnen:
www.idiomas.be
www.idiomas.nl

Ook de HEMA heeft taal cursussen. Onder andere Spaans. Naar ik meen voor een bedrag van 25 euro. Dit allemaal in je eigen tijd. (De site van de hema is even niet helemaal wat ie moet wezen maar je kunt er wel gaan kijken.) Succes..

De Delftse Methode is eigenlijk ontwikkeld om buitenlanders binnen 3 maanden goed Nederlands te laten leren. Dit werkte zo goed dat men ook buitenlandse taalcursussen hebben gemaakt. In 3 maanden tijd ben je dan goed op de hoogte van die taal. Kan ook online: http://www.delftsemethode.nl/taalaanbieders http://www.nederlandsalstweedetaal.nl/nt2artikel.asp?id=269

Kijk op internet naar de cursus Nederlands-Spaans van Polyglot. Het zijn 44 lessen, helemaal gratis en voor niks, met oefeningen op verschillende manieren. Ik weet niet hoe ik met een tablet een link kan pakken en hier neerzetten maar je vindt het wel als je Polyglot intypt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100