Wat rijmt er op eskimo?

Ik heb nooit echt een goed rijmend woord kunnen vinden op eskimo.. dus wie is het goed in rijmen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er was eens een Eskimo, die kreeg voor zijn uitzet een hakmes cadeau. Nu eet hij op zijn broodjes, alleen nog maar verse eskimootjes!

iglo

adagio albino amaretto bambino bistro bureau cadeau calico casino cicero cointreau commando domino drapeau dynamo embryo fiasco huurauto incasso indigo lesauto libido Marokko niveau numero plateau plumeau risico rococo sirocco stiletto studio tableau torero torpedo vrachtauto agio allegro alzo animo arpeggio auto blanco bloemencorso bonestro bravo cappuccino centavo cilinderbureau conto corso credo dito douro duo

Bronnen:
http://rijmwoordenboek.gedichten.nl/index....

ziezo

Mevrouw eskimo kreeg van haar meneer een kimono Ze keek even vreemd op maar zei toen: zo, zo iWat is dat een "cool" kado.....

een fles limo

paramaribo, radio, audio, placebo, fysio, studio

dildo

Het correcte woord voor eskimo is inuit (inuiet), hierop zijn veel rijmwoorden voor te bedenken: niet, deugniet, liefdeslied ezovoorts. Ik woon in Canada en hier wonen ze in het noorden van het land. Als je eskimo tegen ze zegt mogen ze je aangeven bij de politie want het is een scheldwoord en je hebt ze beledigd. Het is een denigrerend woord die de overheersers aan ze gaven, dezelfde mensen die hen vroeger afslachtten en uitmoordden. Daar willen ze niet meer aan worden herinnert, het zijn volwaardige mensen. Maar als je echt niet zonder het woord kan (weinig kans dat je in nederland een inuit tegenkomt) wat denk je van animo ?

Tokyo

Alvast met sinterklaas bezig? Het eerste rijmwoordenboek waar ik zo gauw opkwam had er maar een paar: limo animo adagissimo Aangezien er honderden van dat soort sites zijn is er vast wel wat van te maken.

Een eskimo in een cabrio met een radio in stereo! Ghihi. :D

Een eskimo rijdend in een......Renault ;-)

Haribo maakt kinderen blij. Een eskimo hoort ook daarbij!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100