Weet iemand een goede slotzin voor een afstudeerwerkstuk?

Ik heb de afgelopen maanden zoveel getypt, veranderd aan mijn tekst, verwijderd, geknipt en geplakt, dat het onderhand zwart ziet voor mijn ogen. Ik ben nu eindelijk aanbeland op het historische punt dat ik de laatste zin van mijn afstudeerverslag ga schrijven. Ik wil dat het iets goeds is, het cirkeltje moet rond zijn. Wat kan ik doen? Ik heb als laatste onderdeel een sterkte-zwakteanalyse gemaakt en ik heb de zin: Hiermee besluit ik mijn verslag.

Wat o wat zal ik daar nog eens achter zetten?

Oh ja: ik ben natuurlijk niet per sé op zoek naar een zin die slaat op MIJN afstudeerwerkstuk (dat zou een beetje moeilijk zijn), maar meer naar inspiratie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een verfrissend slot niet te saai. Bijv wat je geleerd hebt en wat je hierna wil bereiken

Ik zou eindigen met een conclusie van dat waar je verslag over gaat

Laat je inspireren door de sterktes en zwaktes van het fantastische weer die ons alweer bereikt heeft. De rijkvloeiende druppels regen en het herfstogende humeur van mensen rondom jou heen.

Zet er anders nog bij dat je het bijvoorbeeld met veel plezier hebt gemaakt ;) en dat je het onderzoek vreselijk interessant vond. Toegevoegd na 51 seconden: ... en dat je het jammer vindt dat je het af moet ronden, haha.

"Ik hoop dat u evenveel plezier heeft beleefd aan het lezen van dit verslag, als ik zelf heb beleefd aan het schrijven ervan."

Een mooi citaat van een bekendheid. Wel eentje die meteen herkend wordt, zodat er geen twijfel over is of je hem 'gestolen' hebt of expres gebruikt.

Misschien een beroemde slotzin uit een literair werk? Bijvoorbeeld: "Hiermee besluit ik mijn verslag. Het is gezien, het is niet onopgemerkt gebleven." Dat is een variatie op de slotzin van De Avonden van Gerard Reve. Ik zou het wel cursief of tussen aanhalingstekens zetten zodat duidelijk is dat om een citaat gaat.

Ik hoop dat ik u er mee kan inspireren en imponeren.Dat ik origineel ben geweest en dat u zich over een aantal jaren nog eens aan refereert.Dan heb ik mijn afstudeerwerkstuk bereikt wat ik er mee wilde bereiken.

Zoek iets "om over na te denken". Een quote of citaat, dat maakt niet uit. Hier vind je een paar leuke sites om inspiratie op te doen: http://www.kwootjes.nl/index.php?view=random http://www.citaten.net/search.asp?GaNaar=Random http://www.citaten.nl/honderdrandomcitaten.php http://www.oneliners-and-proverbs.com/hollands/frame-hol.html http://wijsheden.net/nl/wijsheden/overzicht Veel succes én plezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100