Waar woont Willem Wever?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Willem Wever woon waar wij wollen wanten weven. Wageningen dus.

Willem Wever woont in het hoofd van de bedenkers van het programma. Deze figuur is bedacht om kinderen op een eenvoudige manier moeilijke zaken uit te leggen, zoals bijv. hoe kan het dat vuurvliegjes licht geven. enz.

Wij weten dat niet. Mijn antwoord luidt dus: ik weet het niet, en niemand weet het, want het is de bedoeling dat hij onvindbaar blijft.

In de tv op nederland 3 geloof ik.

Willem Bever woont samen met zijn broer Ed in het grote dierenbos.

Willem Bever?, Willem woont wijd weg!

Volgens het versje: Wie weet waar Willem Wever woont? Willem Wever woont wijd weg! Ik schat dat dat ergens in de buurt van Nergenshuizen en Boerenkoolstronkradeel is.

Bij de NCRV. Als je hem een vraag wilt stellen, dan moet je eerst even inloggen op http://www.willemwever.nl/stel_vraag. Maar daarna krijg je hele goeie antwoorden, altijd voor kinderen begrijpelijk. Hier staan daar een aantal voorbeelden van: http://www.willemwever.nl/vraag_antwoord. De informatie van deze website gebruik ik ook wel eens voor het beantwoorden van een vraag op GV.

Ze zingen/zeggen toch dat "Wie" het weet.

Willem Wever is eigenlijk ooit begonnen op de radio(1977) waarin, je raad het al, vragen werden beantwoord Het liedje Wie weet waar Willem Wever woont is een afgeleide van een kinder gedicht: Wie weet waar Willem Wever woont? Willem Wever woont wijd weg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100